Antena Meniu Search
x

Fiica cea mare a fostului fotbalist Iosif Rotariu, reţinută de poliţişt, după ce ar fi bătut un copil de doi ani

Fiica cea mare a fostului fotbalist Iosif Rotariu, îngrijitoare la grădiniţa familiei, a fost reţinută de poliţişti, pentru că ar fi bătut un copil de doi ani.

Vezi și

Acuzaţii grave pentru fiica cea mare a fostului fotbalist Iosif Rotariu! Tânăra, îngrijitoare la grădiniţa familiei, a fost reţinută de poliţişti, pentru că ar fi bătut un copil de doi ani. O mamă face acuzaţiile: spune că şi-a văzut băieţelul trântit de podea, pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Mama copilului de doi ani este şi acum în stare de şoc. Luni, şi-a găsit băiatul plângând, în creşa privată a familiei Rotariu, deschisă chiar în casa fostului fotbalist. Acolo unde Romina Rotariu este îngrijitoare. 

"Copilul meu, când mi l-a adus, tremura, era alb ca varul, plângea, urla ca din gură de şarpe! Educatoarea mi-a dat explicaţia că n-a dormit la prânz suficient. Doamna directoare mi-a spus că tremură că e frig înăuntru", acuză mama copilului.

Mama a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere. Spune că a văzut întreaga scenă. 

"L-a luat de umeri, de mâini şi a dat cu el de marginea pătuţului, a dat cu el de vreo două ori. După această trântire, copilul meu a picat în faţă cu piciorul într-o poziţie anormală, după ce a picat şi l-a văzut că plânge, mi l-a luat şi mi l-a tras", povesteşte mămica.

Băieţelul a ajuns la spital cu fractură deplasată de femur. Urmează să stea două luni cu piciorul imobilizat. Părinţii au alertat imediat şi autorităţile.

Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş: "A fost întocmit un dosar penal suba spectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă, femeia de 33 de ania fost reţinută pentru 24 de ore."

Iosif Rotariu susţine că fiica lui ar fi avut o criză de glicemie şi n-ar fi fost conştientă de ce face.

Iosif Rotariu: "Am văzut şi eu. A fost un gest necontrolat al ei, a avut hiperglicemie, nici nu-şi aminteşte multe lucruri. A luat copilul de mâini şi l-a bruscat pe pătuţ."

Oana Dumitrache, diabetolog: "Hipoglicemia de obicei se manifestă mai ales la nivelul nervos central unde apar tulburări de vedere, apar tulburături ale extremităţilor, apare confuzie, anxietate, de aceea trebuie foarte mare atenţie."

Romina Rotariu este cercetată acum sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fiica cea mare a fostului fotbalist Iosif Rotariu, reţinută de poliţişt, după ce ar fi bătut un copil de doi ani