Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj după moartea tatălui ei. Anastasia lansează acuzaţii şi face un apel către toţi jurnaliştii din România

Anastasia Gheorghe, fiica lui Andrei Gheorghe, acuză goana după senzaţional, după ce în media au apărut imagini cu tatăl ei decedat.

de Redactia Observator

la 21.03.2018 , 09:16

Anastasia Gheorghe, fiica lui Andrei Gheorghe, găsit mort luni seară în casa lui din Voluntari, acuză goana după senzaţional, după ce în media au apărut imagini cu tatăl ei decedat.

Tânăra face un apel către jurnaliştii din România, cărora le cere să protejeze imaginea tatălui ei, scrie mediafax.ro.

Articolul continuă după reclamă

Redăm mesajul integral transmis de Anastasia Gheorghe:

"Acesta este un apel catre toti jurnalistii din Romania, care fie ca l-au cunoscut pe tatal meu sau nu, fie ca au lucrat alaturi de el sau nu, mi-as dori sa imi fie alaturi in aceste momente dureroase.

Au existat pentru cateva ore astazi imagini cu trupul neinsufletit al parintelui meu pe site-uri ale unor publicatii de presa, carora tin sa le multumesc ca au inteles sa le elimine totusi.

Imi doresc ca imaginea publica a tatalui meu sa ramina asa cum a fost si pana acum, cu bunele si cu relele ei. Imaginile de dupa trecerea lui in nefiinta nu constituie nimic altceva decat o goana trista dupa senzational si nu face niciun serviciu publicului romanesc.

Am cerut si am primit ajutorul casei de avocatura Biris-Goran, care ma va sprijini in continuare in demersul meu. Tot ceea ce sper este ca nu o sa fie nevoie.

Tatal meu a fost unul dintre luptatorii pentru demnitate, si va rog sa ii tratati trecerea cu demnitate. Eu cred ca merita.

Anastasia Gheorghe".

Cunoscutul om de radio a fost găsit mort, luni seară, în casa acestuia din Voluntari. Potrivit medicilor legişti, Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Ultimul omagiu pentru Andrei Gheorghe

Sâmbătă, Andrei Gheorghe va merge pe ultimul său drum. Familia îi va respecta dorinţa, iar trupul său va fi incinerat. Însă cei care l-au iubit îşi vor putea lua rămas bun de la omul de radio televiziune timp de două zile.

Comemorarea va avea loc mâine şi poimâine. la Galeriile Mobius din Bucureşti, după cum a anunţat aseară familia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj după moartea tatălui ei. Anastasia lansează acuzaţii şi face un apel către toţi jurnaliştii din România