Antena Meniu Search
x

Fiica unei paciente de la Spitalul din Constanța: Eu pe mama am adus-o aici în picioare și s-a agravat. Nu am primit nicio informație, decât că a murit mama

Şapte oameni au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Rudele victimelor s-au strâns în curtea unității medicale unde au făcut scandal.

de Redactia Observator

la 01.10.2021, 15:09

O femeia ne-a povestit în curtea spitalului de boli infecțioase din Constanța cum a aflat că mama ei a murit. 

”Mama mea, mama mea este internată de 2 săptămâni. Acum făcea 2 săptămâni. Şi am venit ca să primim informaţii. Cum am aflat că a murit? Mi-a spus cineva care lucrează ca asistentă chiar aici. Mi-a spus: ”Mama ta a murit!” Nu mai avea suficient oxigen. Mama era dependentă de oxigen. Nu am primit nicio informație, decât că a murit mama. Eu pe mama am adus-o aici în picioare și s-a agravat mai rău.” a povestit o femeie plângând. 

7 oameni au murit în incendiul de la Spitalul din Constanța

Rudele strânse în curtea unităţii medicale cer informaţii şi detalii despre tragedie, dar reclamă că nu  li se spune nimic.  De asemenea, rudele pacienţilor care au fost transferaţi se plâng că nu au primit informaţii şi nu ştiu ce se întâmplă cu cei dragi. Șapte persoane au murit, vineri, în incendiul care a izbucnit în Secţia ATI COVID a Spitalului de boli infecţioase Constanţa. Flăcările au izbucnit în secția ATI și ulterior tot spitalul a fost evacuat. Anterior, autorităţile anunţaseră că sunt 9 oameni morţi. 113 pacienţi erau în spital, 10 la ATI. 

Numărul la care pot suna aparținătorii după incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Număr de telefon pus la dispoziție de autorități la care se poate suna pentru informații despre pacienți, după incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. ISU „Dobrogea” anunță că aparținătorii pot suna pentru informații legate de pacienți la numărul 0742 031 540. Rudele și prietenii pacienților din spital s-au adunat în curtea unității medicale, reclamând că nu primesc informații despre cei care au murit sau au fost răniți.  Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fiica unei paciente de la Spitalul din Constanța: Eu pe mama am adus-o aici în picioare și s-a agravat. Nu am primit nicio informație, decât că a murit mama