Antena Meniu Search
x

Fiica unei paciente trimise acasă de la Spitalul de Ortopedie Foișor: ”Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă și acum o luăm acasă!”

Fiica unei paciente care a fost internată la Spitalul Foișor din Capitală a povestit, la Antena 3, că mama ei a anunțat-o în jur de ora 18.00 să vină să o ia de la spital pentru că unitatea sanitară va fi făcută spital Covid în această seară.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.04.2021, 22:42

Fiica unei paciente trimise acasă, de la Spitalul Foișor
Fiica unei paciente trimise acasă, de la Spitalul Foișor - captura video

„Mama a suferit o operație la genunchi, o intervenție chirurgicală care necesită recuperare. I s-a spus că trebuie să țină legătura cu medicul. Şi mă întreb, medicul unde o să o vadă în continuare că este proaspăt operată? Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă, a fost trecută astăzi pe salon și acum trebuie să o luăm acasă”, a povestit femeia, la Antena 3.

Femeia a mai povestit că decizia autorităților a luat-o prin surprindere și că acum se roagă ca mama ei să nu sufere complicații post-operatorii.

„Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine și să nu sufere complicații. Sunt revoltată pentru că nu mi se pare normal să te anunțe de pe oră pe alta, că trebuie să vii să o iei acasă. Nu știu sunt încă sub șoc. Nu credeam că o să trăiesc așa ceva”, a mai spus fiica unei paciente.

Imagini de la protestul izbucnit în fața spitalului

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vineri seară, zeci de pacienți internaţi la Spitalul Foişor, din Bucureşti, au fost evacuaţi pe fugă, după ce autorităţile au decis ca unitatea respectivă să devină spital suport Covid.

Primele informaţii de la faţa locului arată că 21 de pacienţi, mulţi dintre ei abia operaţi, ar urma să fie transferaţi la alte spitale din Bucureşti, pentru a se face loc unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fiica unei paciente trimise acasă de la Spitalul de Ortopedie Foișor: ”Astăzi a fost scoasă de la Terapie Intensivă și acum o luăm acasă!”