Antena Meniu Search
x

Video Filmul spargerii bancomatului din Constanţa: agenţii de pază nu i-au prins pe hoţi, dar au făcut-o poliţiştii, în trafic. Ce au descoperit în maşina lor

Ulciorul nu merge de multe ori la apă. S-au convins de asta doi hoţi care au fost prinşi după ce au aruncat în aer un bancomat la intrarea în staţiunea Mamaia, în timp ce erau filaţi de poliţie. Suspecţii, o femeie şi un bărbat, ar fi aceiaşi care au dat lovitura, acum 10 zile, şi în sediul Poliţiei din comuna Castelu.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 29.11.2022, 13:31

Vezi și

Suspecţii sunt un bărbat de 48 de ani şi o femeie de 55 de ani. Cei doi erau filaţi după jaful din localitatea Castelu, dar şi după o altă tentativă asupra unui alt bancomat din staţiunea Mamaia, tentativă eşuată pe 15 noiembrie. Bancomatul de la Pavilionul expoziţional din Constanţa a fost aruncat în aer noaptea trecută, în jurul orei 3:30. Paznicii au auzit bubuitura puternică, au sunat imediat la 112 şi au ieşit afară în încercarea de a-i prinde pe hoţi.

Nu au reuşit, dar au fost prinşi în trafic de poliţişti la 4 kilometri distanţa de zona în care au dat lovitura. Poliţiştii au descoperit în maşina celor doi o sumă de bani, rămâne de stabilit în urma anchetei despre ce sumă este vorba şi de unde provin banii. Surse din anchetă spun că este vorba despre persoane bănuite de astfel fapte şi în Italia. Femeia ar face parte din una dintre cele mai puternice grupări mafiote din Italia, temuta 'Ndrangheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul spargerii bancomatului din Constanţa: agenţii de pază nu i-au prins pe hoţi, dar au făcut-o poliţiştii, în trafic. Ce au descoperit în maşina lor