Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei de pe Dealul Balota, unde o şoferiţă a murit pe loc după o depăşire neregulamentară. Martorii au sunat disperaţi la 112

O femeie în vârstă de 43 de ani şi-a găsit sfârşitul ieri, pe Drumul Naţional 6, în judeţul Mehedinţi. Şoferiţa a murit pe loc după ce a intrat într-o depăşire neregulamentară, iar pe contrasens s-a izbit frontal de un autoturism care mergea regulamentar. Şoferul nevinovat a fost transportat în stare gravă la spital. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 09:17

Vezi și

O cameră de bord suprinde momentul impactului mortal. În imagini se observă cum maşina la volanul căreia se afla femeia de 43 de ani intră brusc pe contrasens şi se loveşte violent de autoturismul care circula regulamentar. Impactul a fost devastator. Bucăţi din caroseria maşinii s-au împrăştiat pe şosea, iar şoferiţa a rămas încarcerată.

Şoferiţă moartă pe Dealul Balota, după o depăşire neregulamentară

Ceilaţi participanţi la trafic au sunat disperaţi la 112. Imediat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie. Salvatorii s-au chinuit zeci de minute pentru a scoate victima din maşină. Din păcate, în ciuda eforturilor acestora, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea ei, iar decesul a fost declarat la scurt timp.

Georgian Vintilă, ISU Mehedinţi: S-a acţionat pentru extragerea victimei, aceasta fiind predată echpajului SAJ şi i s-a declarat decesul.

Pe acelaşi subiect

Şofer nevinovat a fost transportat de urgenţă la spital. 

Zenaida Jugravu, purtător de cuvânt SAJ Mehedinți: Un bărbat de 34 de ani cu traumatism cranoi-facial, traumatism de coloană lombară.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei de pe Dealul Balota, unde o şoferiţă a murit pe loc după o depăşire neregulamentară. Martorii au sunat disperaţi la 112