Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Galați, unde o fetiță lăsată singură în casă a căzut de la etaj. Copila de 4 ani s-a urcat pe un scaun și s-a aplecat peste geamul deschis

O fetiţă de 4 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuia. Nenorocirea s-a întâmplat în Galaţi, în această dimineaţă. Copilul fusese lăsat singur în casă de către bunica sa. Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital, însă medicii n-au mai putut să-i salveze viaţa. 

de Adrian Obreja

la 13.06.2023, 13:50

Vezi și

Copila se afla în apartament cu sora ei mai mare și bunica. La un moment dat, însă, bunica a plecat să o ducă la școală pe cea mare, în timp ce surioara ei mai mică a rămas singură în casă preț de câteva minute. S-a urcat pe un scaun, a deschis geamul și s-a aplecat.

A încercat să se țină de pervaz, dar nu a reușit.

O femeie care trecea prin zonă a auzit strigătele de ajutor ale copilei și a văzut-o când se prăbușește chiar în momentul în care se afla în apel cu poliția, după ce sunase la 112.

La fața locului, au ajuns imediat medici de la SMURD, au reușit să o readucă la viață pe fetiță și au transportat-o de urgență la spitalul de copii. Din păcate, micuța a intrat din nou în stop cardio-respirator. Medicii s-au chinuit preț de o oră și zece minute să o resusciteze, însă nu au reușit, fiind nevoiți să declare decesul.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după moartea fetiței

Polițștii criminaliști au demarat o anchetă, au fost la fața locului și au efectuat primele cercetări. Inițial, s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă, după decesul fetei, încadrarea a fost schimbată în ucidere din culpă.

Urmează să fie audiați atât părinții, care se aflau la serviciu în momentul producerii tragediei, cât și bunica fetiței. A fost sesizată și Direcția pentru Protecția Copilului, care, cel mai probabil va face o anchetă în acest caz, însă după înmormântarea copilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Galați, unde o fetiță lăsată singură în casă a căzut de la etaj. Copila de 4 ani s-a urcat pe un scaun și s-a aplecat peste geamul deschis