Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Vaslui, în care două femei care veneau de la biserică au murit, după ce au fost secerate de un șofer care ar fi adormit

Tragedie pe o şosea din Vaslui. Două femei au fost spulberate, în timp ce se întorceau de la biserică. De vină pentru nenorocire ar fi un şofer care ar fi adormit la volan. Bărbatul a pierdut controlul maşinii şi le-a lovit în plin pe cele două. Femeile au murit pe loc.

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 19:39

Vezi și

Nenorocirea s-a petrecut într-o comună din Vaslui. Cele două femei, de 64 şi 71 de ani, se întorceau de la biserică. Mergeau pe marginea străzii şi mai aveau puţin până să ajungă acasă. N-au mai apucat. Un bărbat de 44 de ani le-a tăiat calea şi le-a secerat. Ar fi adormit la volan şi n-a mai reuşit să ţină drumul drept. Le-a lovit în plin. Atât de teribil a fost impactul încât cele două femei au murit pe loc. Maşina s-a oprit într-un gard. Are parbrizul spart şi capota distrusă. 

''E ceva de groază, ceva de nedescris. Două femei vin de la biserică şi nu mai ajung acasă.'' 

''Femeile mergeau pe stradă, din plin le-a luat. A adormit la volan, era obosit.''

''M-am speriat, nu am ştiut ce se întâmplă.''

Pe acelaşi subiect

Nici medicii nu au mai avut ce să facă. 

Marius Stanciu, purt. cuv. ISU Vaslui: Ambele femei aveau leziuni incompatibile cu viaţa.

Şoferul vinovat ar fi adormit la volan

Localnicii spun că astfel de evenimente se întâmplă frecvent la ei în bătătură. Şoferii merg cu viteză prea mare şi uită de reguli. 

''Nu e normal să se întâmple aşa ceva. Ei merg cu viteză mare şi nu sunt atenţi.''

Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură. A fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Va da însă explicaţii în faţa anchetatorilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi trebuie acum să stabilească ce s-a întâmplat exact. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Vaslui, în care două femei care veneau de la biserică au murit, după ce au fost secerate de un șofer care ar fi adormit