Antena Meniu Search
x

Fiul unui general de armată a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Vlad avea doar 21 de ani

Incendiu la Ferma Dacilor. Fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, se află printre victimele incendiului de la Ferma Dacilor, au confirmat, miercuri, surse judiciare, potrivit Agerpres. Este vorba despre Vlad Băiceanu, un student în vârstă de 21 de ani.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 16:43

Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor, cele şapte persoane carbonizate găsite până la acest moment fiind astfel identificate.

În continuare este căutată o a opta persoană dispărută. În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem, pentru faptă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru, şi de ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Fiul unui general de armată a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Vlad avea doar 21 de ani