Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incendiu la fabrica de aluminiu din Tulcea! Patru persoane au ajuns la spital

de Redactia Observator

la 05.07.2017 , 19:14

- Ziarul de Tulcea

UPDATE 18:40 Pompierii au reuşit să stingă, după aproape două ore, incendiul izbucnit la un cuptor al SC Alum Tulcea. În urma evenimentului, patru persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la spital.

Iniţial, autorităţile au anunţat că două persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit la un cuptor al SC Alum Tulcea, singura rafinărie de alumină din ţară, iar la faţa locului intervin mai multe echipaje ale pompierilor.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, Detaşamentul de pompieri Tulcea intervine cu patru autospeciale cu apă şi spumă şi cu o autoscară pentru stingerea incendiului izbucnit la Cuptorul 2 Calcinare al SC Alum SA.

Articolul continuă după reclamă

În urma incendiului, două persoane au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În sprijinul pompierilor prezenţi la locul intervenţiei vor fi trimise o autospecială de la Babadag, trei autospeciale de la ISU Brăila şi două autospeciale de la ISU Constanţa.

Reprezentanţii ISU Tulcea spun că respectivul cuptor era în funcţiune şi avea trei tone de aluminiu. Deocamdată nu este cunoscută cauza incendiului.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Incendiu la fabrica de aluminiu din Tulcea! Patru persoane au ajuns la spital