Antena Meniu Search
x

Fotbalist român mort după un stop cardiac. Adrian era sufletul echipei şi abia se logodise

O întreagă comunitate este în şoc, după ce Adrian Condoiu, fotbalist legitimat la UTD Drăgăşani, a murit la doar 36 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Adiță, cum îl alintau colegii, era sufletul echipei și tocmai se logodise, punând deja la punct primele detalii despre nuntă.

O întreagă comunitate este în şoc, după ce Adrian Condoiu, fotbalist legitimat la UTD Drăgăşani, a murit la doar 36 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

Adiță, cum îl alintau colegii, era sufletul echipei și tocmai se logodise, punând deja la punct primele detalii despre nuntă.

Adrian a plecat acasă după ultimul meci, spunând că nu se simte prea bine. În ziua următoare, el a murit.

"Suntem terminați! Adiță ne dădea buna dispoziție după fiecare meci. Indiferent că pierdeam sau câștigam. Era cel mai bun om. După meciul pe care l-am jucat la Sinești, el ne-a spus ca pleacă acasă,  pentru că nu se simte prea bine. A doua zi, am aflat vestea cruntă, că decedase. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Nu te vom uita niciodată, Adiță", au transmis colegii de la UTD Drăgășani.

Comentariile curg pe pagina de Facebook a fotbalistului Adrian Condoiu.

"Incredibil așa ceva ... ce este viața asta un fir de ața pe pământ ... sincere condoleanțe familiei ... odihnește-te-n pace bro", scrie un prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fotbalist român mort după un stop cardiac. Adrian era sufletul echipei şi abia se logodise