Antena Meniu Search
x

Funcţionară din Gorj, umilită de primar. Lucrează pe hol, în frig şi nu are voie să stea pe scaun (Video)

Imagini revoltătoare la primăria din comuna Albeni, judeţul Gorj, acolo unde o funcţionară a fost pedepsită de edil să lucreze pe holul instituţiei, în frig şi fără scaun. Mai mult, femeia este nevoită să stea în faţa unui calculator nefuncţional. 

Funcţionară din Gorj, umilită de primar. Lucrează pe hol, în frig şi nu are voie să stea pe scaun - captura video Facebook

Imagini revoltătoare la primăria din comuna Albeni, judeţul Gorj, acolo unde o funcţionară a fost pedepsită de edil să lucreze pe holul instituţiei, în frig şi fără scaun. Mai mult, femeia este nevoită să stea în faţa unui calculator nefuncţional. 

De câteva zile, Viorica Băltăreţu, funcţionar al primăriei comunei Albeni, lucrează în picioare, pe un hol neîncălzit. Mai mult, deşi femeia este contabilă, primarul a pus-o să fie şi casier. Pentru a încasa taxele şi impozitele, ea trebuie să bată la pas toată localitatea.  

Iar toate astea se întâmplă ca urmare a dispoziţiei pe care a dat-o primarul comunei, cu care femeia se află în conflict.

Ca să-şi bată joc de mine, m-a pus acolo, la o masă

"Primarul mi-a dat dispoziţie de casier şi mi s-a mutat biroul acolo. Mi s-au luat atribuţiile de contabil şi mi s-au lăsat cele legate de achiziţii. Primarul a spus că acolo este biroul meu. 

Am cerut să mi se pună la dispoziţie un calculator, imprimantă şi internet pentru că este vorba de achiziţii, unele pe fonduri europene. 

Ca să-şi bată joc de mine, m-a pus acolo, la o masă. Există un calculator, însă nu ştiu dacă funcţionează. Nu am scaun. Stau în picioare", a declarat femeia pentru presa locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul a fost deranjat de spusele femeii, dar mai ales de un filmuleț care o arăta "la treabă" pe hol. Astfel, într-un comentariu postat pe Facebook la filmare, edilul scrie: 

"Din această postare se vede clar că nu vă respectați actribuțiile de serviciu. Vă reamintesc că aveți dispoziție să vă desfășurați activitatea în biroul de la casierie. Sper să înțeleagă organele competente cum veniți la serviciu doar pentru a filma, fără a respecta legea de conduită a funcționarului public".

Reacţia primarului a fost comentată de localnici.

"Acest om fără echilibru și tot odată dezorientat ca nu știe ce se va întâmpla cu el, a ajuns sa recurgă la tot felul de mârșăvi care îl reprezinta. A profitat de funcție și a început a "decapita" toți oameni care iau fost alături!", i-a răspuns edilului un internaut.

"Alooo! Tovarasul primar, ar fi mai bine sa justifici pentru cine a fost pus biroul ala acolo, nu sa acuzi aiurea. Ca de amenintari, ba cu Dumnezeu, ba cu organele competente, ne-am cam saturat", a comentat un localnic.

Contabila Viorica Băltăreţu lucrează în primărie de un an și două luni, obţinând postul prin concurs, iar conflictele cu primarul le are din vară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Funcţionară din Gorj, umilită de primar. Lucrează pe hol, în frig şi nu are voie să stea pe scaun (Video)