Antena Meniu Search
x

Gestul radical făcut de iubita criminalului din Botoşani, la scurt timp după ce băiatul a recunoscut că a ucis-o pe Petronela (Video)

Aseară, Bogdan Ionel, criminalul din Botoşani care a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu 30 de lovituri de cuţit, într-o pădure de la marginea oraşului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Aseară, Bogdan Ionel, criminalul din Botoşani care a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu 30 de lovituri de cuţit, într-o pădure de la marginea oraşului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Tânărul fusese reţinut pentru 24 de ore în cursul nopţii de miercuri spre joi, în timpul audierilor băiatul recunoscându-şi oribila faptă.

Băiatul le-a povestit procurorilor că a cunoscut-o pe Petronela pe o reţea de socializare şi că se întâlniseră de mai multe ori. Fiind pasionat de fotografie, băiatul de 16 ani îi făcea poze fetei pe care aceasta le posta pe diverse reţele sociale.

Miercuri după amiază, Bogdan Ionel şi Petronela au avut o nouă astfel de întâlnire, în pădurea din zona cimitirului Pacea.

La un moment dat între cei doi tineri a izbucnit o ceartă, motivul fiind, după spusele tânărului, calitatea fotografiilor sale, dar şi anumite jigniri pe care Petronela le-a făcut la adresa iubitei băiatului.

I-ar fi spus acestuia că prietena lui este grasă şi urâtă. Băiatul s-a enervat şi a scos un cuţit cu care a înjunghiat-o pe fată de 30 de ori, majoritatea rănilor fiind în zona toracică.

Poliţiştii l-au prins la scurtă vreme după aceea şi l-au interogat toată noaptea. Într-un final, tânărul a recunoscut oribila faptă şi a povestit cum a măcelărit-o pe Petronela.

Furie şi indignare împotriva criminalului

Crima şocantă comisă de Bogdan Ionel a stârnit un val de furie atât în rândul prietenilor, cât şi în rândul celor care nu l-au cunoscut pe băiat. 

Oamenii au cerut chiar pedeapsa cu moartea pentru criminalul Petronelei, pagina de Facebook, dar şi alte pagini ale reţelei sociale fiind inundate cu mesaje pline de ură şi de indignare. 

La fel şi pagina de Facebook a iubitei tânărului, Mihaela. Din momentul în care s-a aflat că el a ucis-o pe Petronela, fata a fost bombardată cu înjurături şi ameninţări. 

Primele imagini cu Bogdan Ionel încătuşat

La scurt timp după ce iubitul ei şi-a recunoscut fapta, Mihaela a decis să-şi închidă pagina de Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gestul radical făcut de iubita criminalului din Botoşani, la scurt timp după ce băiatul a recunoscut că a ucis-o pe Petronela (Video)