Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă, mai liniștit ca niciodată. Așteaptă să fie judecat

Gheorghe Dincă vrea să-şi cunoască dosarul filă cu filă. Astăzi a fost scos din arest şi dus la DIICOT pentru a studia probele. Avocatul său spune că este mai liniştit ca înainte şi se aşteaptă să fie trimis în judecată. Anchetatorii, însă, au avut parte de o nouă alertă.

de Redactia Observator

la 20.11.2019, 22:17

Vezi și

Gheorghe Dincă vrea să-şi cunoască dosarul filă cu filă. Astăzi a fost scos din arest şi dus la DIICOT pentru a studia probele. Avocatul său spune că este mai liniştit ca înainte şi se aşteaptă să fie trimis în judecată. Anchetatorii, însă, au avut parte de o nouă alertă. Două cranii, dar şi mai multe fragmente osoase au fost descoperite la câţiva kilometri de casa ororilor din Caracal.

Gheorghe Dincă a fost dus la DIICOT, flancat de mascaţi. Îmbrăcat ca de obicei, în pantaloni negri şi cămaşă, a încercat să se ascundă de camerele de filmat cu un dosar în dreptul feţei.

A fost scos din arest pentru a putea studia o parte din dosarul în care este cercetat pentru uciderea Alexandrei şi Luizei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

63 de zile le rămân procuroriilor DIICOT pentru a trimite dosarul, sau o parte din el, în judecată. Conform legii, pe parcursul urmăririi penale Gheorghe Dincă poate fi ţinut în arest preventiv cel mult 180 de zile.

Între timp, apar informaţii despre cât a plătit statul român doar pentru verificarea probelor din butoiul găsit în curtea casei din Caracal.

Peste 100 de elemente, printre ele inclusiv fragmente ale animalelor incinerate de Gheorghe Dincă au fost analizate de IML. Fiecare expertiză a unei probe i-ar fi costat pe anchetatorii 1.000 de euro. Adică în jur de 100.000 de euro doar pentru a vedea dacă într-adevăr trupurile celor două fete au fost arse în acel butoi.

Cazul Caracal. Se așteptă rezultatele de la FBI

Chiar şi aşa, spun surse din anchetă, IML nu dispune de tehnologia necesară pentru a avea rezultate clare, tocmai de aceea procurorii încă aşteaptă rezultatele de la FBI care ar putea veni în câteva săptămâni.

Aseară, o nouă alertă a fost declanşată în apropiere de Caracal. Doi fermieri, care arau un câmp de lângă satul Mărgheni, aflat la aproximativ 35 de km de locuinţa lui Gheorghe Dincă, au sunat la 112 după ce au găsit două cranii şi mai multe fragmente osoase.

Prima expertiză a antropologilor Institutului Naţional de Medicină Legală arată că oasele sunt vechi de 50 de ani. Cel mai probabil, provin dintr-un cimitir aflat la 7 km de locul unde au fost găsite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, mai liniștit ca niciodată. Așteaptă să fie judecat