Antena Meniu Search
x

SPECTACOL marca Gigi Becali la protestul din Piaţa Victoriei: Dragnea este "un şmecheraş, un golan de Teleorman", iar Grindeanu, un "căţeluş al lui Dragnea, un roboţel mincinos"

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a mers, duminică, la protestul din Piaţa Victoriei, şi a făcut spectacol în mijlocul manifestanţilor, declarând că Liviu Dragnea este un "şmecheraş, golan de Teleorman cu tupeu", în timp ce premierul Grindeanu este "un căţeluş al lui Dragnea" şi un "roboţel mincinos".

Vezi și

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a mers, duminică, la protestul din Piaţa Victoriei, el declarând, pentru Observator.tv, că toţi miniştrii Cabinetului Grindeanu trebuiau să-şi dea demisia, în urma scandalului privind ordonanţa 13, şi că premierul nu este decât un "căţeluş al lui Dragnea" şi un "roboţel mincinos".

"Nu-i mai înghit. Eu spun un om care spune adevărul. I-am susţinut şi eu, dar ştiam că o să facă asemenea mizerii? Poate am şi eu o vină. De unde să ştim noi? Eu ştiam că Dragnea este un şmecheraş, un golan de Teleorman, dar nu ştiam că o să aibă atâta tupeu şi atâta obrăznicie să facă ceea ce a făcut. Se dă bărbat şi pleacă în America. Păi fii măi bărbat. Acuma, plângere penală la miniştri, dar el nu ştia, n-am ştiut eu. Că eu sunt inginer. Păi, băi inginerului, n-ai spus tu până acum că tu faci toate şi că toate vin la Kiseleff, inginerule. Acuma, oamenii tăi pe care i-ai făcut miniştri şi au plângere penală şi încep urmărirea penală, tu nu mai ştii nimic", s-a dezlănţuit Becali în mijlocul manifestanţilor.

Finanţatorul Stelei a mai spus că cei care au luat o astfel de decizie trebuiau să-şi recunoască greşeala. 

"Cei care au ieşit în piaţă sunt oameni de bună credinţă, oameni care cunosc legea. Majoritatea oamenilor sunt de bun-simţ, ne deranjează indiferenţa celor care au luat aceste decizii. Nu iese niciunul să spună că a greşit. Ei nu au spus că au greşit, o abrogă (n.r. - ordonanţa 13), dar doar pentru că au ieşit oamenii în stradă. Asta cu Soros nu mai merge, a fost o găselniţă în campanie. Trebuia ca Guvernul să trimită o delegaţie care să vorbească cu o delegaţia a oamenilor din stradă", a spus Becali, pentru Observator.tv.

Întrebat cine trebuia să-şi dea demisia, Becali a răspuns: "Trebuie tot Guvernul demisionat. Oamenii nu pleacă dacă nu este demis Guvernul. Şi pe copilandrul ăla de Grindeanu, un căţeluş al lui Dragnea, un roboţel mincinos. Toată Europa este uimită, iar ei spun că e manipulare".

becali a precizat că este pentru prima dată când participă la un protest în stradă şi că a venit din respect pentru cei care au participat la aceste manifestaţii în ultimele zile.

"Este prima dată când ies, îţi dai seama că şi pe mine m-au făcut să ies. Stau şi eu o jumătate de oră, în semn de respect faţă de oamenii ăştia. Au venit oameni din toata tara şi să nu ies eu măcar o jumătate de oră. Când trimit duhul dragostei, duhul dragostei primeşti, cand trimiti duhul hoţiei ..."., a mai spus Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » SPECTACOL marca Gigi Becali la protestul din Piaţa Victoriei: Dragnea este "un şmecheraş, un golan de Teleorman", iar Grindeanu, un "căţeluş al lui Dragnea, un roboţel mincinos"