Antena Meniu Search
x

Poliţiştii britanici l-au arestat pe 'Gladiatorul', un român acuzat de crimă în cazul interlopului Sorin Şerbu (Foto)

Un român în vârstă de 24 de ani, cunoscut ca 'Gladiatorul', a fost arestat de poliţiştii britanici şi acuzat de crimă în cazul asasinării liderului interlop Sorin Şerbu.

Un român în vârstă de 24 de ani, cunoscut ca 'Gladiatorul', a fost arestat de poliţiştii britanici şi acuzat de crimă în cazul asasinării liderului interlop Sorin Şerbu.

Arman Nardi-Stoica a fost arestat pe 23 aprilie, în Oldham, lângă Manchester, în cadrul anchetei privind moartea lui Sorin Şerbu.

Tânărul de 24 de ani a fost dus la o secție de poliție din estul Londrei. Miercuri, a fost acuzat de crimă și posesie de arme albe.

Românul va apărea astăzi în fața judecătorilor de la Barkingside Magistrates Court.

Sorin Serbu a fost ucis in noaptea de 12 noiembrie 2017 in fata unui club din Londra

Snopit în bătaie cu bâte de baseball în faţa unui club de manele

Sorin Şerbu, în vârstă de 36 de ani, din Brăila, a fost ucis de mai multe persoane, în noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2017, în faţa clubului Global din Ilford, acolo unde avea loc un concert de manele.

Cunoscut drept 'Brăileanul', Sorin Şerbu ar fi fost liderul unei grupări interlope care se ocupa cu traficul de droguri şi de persoane într-un cartier al Londrei.

În noaptea de 12 noiembrie, Şerbu a fost aşteptat în faţa clubului de un grup format din 6-8 persoane înarmate cu bâte de baseball în care erau înfipte cuie.

Şerbu a fost lovit de mai multe ori şi abandonat într-o baltă de sânge. Transportat la spital, brăileanul a murit după numai două ore din cauza rănilor extrem de grave suferite la nivelul capului şi abdomenului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Poliţiştii britanici l-au arestat pe 'Gladiatorul', un român acuzat de crimă în cazul interlopului Sorin Şerbu (Foto)