Antena Meniu Search
x

Video Grinda de 10 tone care a produs tragedia din Olt, pusă la loc. Femeia care a murit în urma accidentului ar fi făcut infarct când a văzut dezastrul

Se face anchetă pentru ucidere din culpă după ce o maşină în mers a fost strivită de o grindă metalică de 10 tone pe un drum din Olt. O femeie a murit pe loc. Limitatorul de înălţime a fost agăţat de un camion care căra mai multe utilaje. Patronul şoferului susţine însă că el a respectat legea, însă administratorul drumului ar fi înălţat stratul de asfalt. Dacă va fi găsit vinovat, cel care a condus camionul riscă pedeapsa cu închisoarea. Între timp, în această dimineaţă, limitatorul a fost pus la loc, la aproape 24 de ore de la tragedie.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 24.01.2024, 13:19

Vezi și

Grinda de fier de aproape 11 tone a fost ridicată la loc şi sudată de angajaţii unei firme turceşti care se ocupă de reabilitarea DN6 din judeţul Olt. Operaţiunea a început dimineaţă, 24 ianuarie, şi a durat câteva ore. Între timp, ancheta continuă în cazul accidentului de ieri, 23 ianuarie, în care o femeie de 66 de ani a murit.

Femeia de 66 de ani ar fi murit după ce a făcut infarct

Se aşteaptă rezultatul necropsiei victimei. Femeia se afla pe bancheta din spate a autoturismului şi ar fi făcut infarct după ce şi-a văzut nepotul şi fiul ghemuiţi sub capota strivită. Nepotul femeii are 18 ani şi s-a ales cu picioarele rupte, iar fiul în vârstă de 42 de ani a scăpat nevătămat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele şoferului TIR-ului. Patronul firmei la care lucrează bărbatul spune că dezastrul s-a produs din cauza lucrărilor la DN6 care au dus la înălţarea terasamentului cu mai mulţi centimetri. Cei de la Drumuri spun că lucrările au fost efectuate regulamentar, iar distanţele sunt corect. Urmează ca Poliţia să stabilescă dacă aceste lucrări au deformat drumul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Grinda de 10 tone care a produs tragedia din Olt, pusă la loc. Femeia care a murit în urma accidentului ar fi făcut infarct când a văzut dezastrul