Antena Meniu Search
x

Hoţ din locuinţe prins la el cu 350 de chei diferite (Video)

Poliţiştii bucureşteni au prins astăzi un bărbat care avea asupra sa 350 de chei diferite şi despre care cred că era hoţ din locuinţe.

Vezi și

Poliţiştii bucureşteni au prins astăzi un bărbat care avea asupra sa 350 de chei diferite şi despre care cred că era hoţ din locuinţe. Pentru a evita să fiţi o victimă, poliţiştii recomandă să nu vă lăsaţi niciodată cheile nesupravegheate şi nici să nu lăsaţi vreuna de rezervă la persoane pe care nu le cunoaşteţi bine.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti fix când ieşea dintr-un bloc de locuinţe. Agenţii îl urmăriseră pas cu pas toată ziua. Nu mică le-a fost mirarea când la percheziţie i-au găsit o sacosă plină cu chei. 350 au numărat poliţiştii. 

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: "Urmează să se clarifice cum a intrat în posesia lor, cum anume au fost confecţionate , cine anume le-a confecţionat. Sunt foarte multe detalii care urmează să fie stabilite."

Dimineaţă, bărbatul încercase să intre în mai multe scări de bloc, iar acum, după ce l-au reţinut, îl suspectează de alte trei furturi din locuinţe. Agenţii spun că ar avea mult mai puţin de lucru dacă oamenii şi-ar proteja mai bine locuinţele. Pentru asta, foarte important e cum alegem o încuitoare bună.

Claudiu Mateiu, lăcătuş: "Nu poţi să pui un cilindru de siguranţă maximă pe o uşă de lemn, de exemplu. Se rupe uşa şi rămâne cilindrul pe uşă, am avut şi astfel de cazuri."

Iar cine işi pierde cheia, trebuie să schimbe musai încuietoarea.

În fiecare lună, numai în Bucureşti au loc sute de spargeri de locuinţe, iar de multe ori, bunurile furate nu sunt recuperate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Hoţ din locuinţe prins la el cu 350 de chei diferite (Video)