Antena Meniu Search
x

Un bărbat, soţia sa şi o nepoată de 20 de ani au fost spulberaţi de tren, în toiul nopţii, în Iaşi (Video)

Se îndreptau spre locuinţa lor şi mergeau pe calea ferată. Nu au auzit când se apropia trenul, iar mecanicul i-a văzut prea târziu şi nu a mai avut timp să oprească.

de Redactia Observator

la 26.06.2019, 10:54

Vezi și

Se îndreptau spre locuinţa lor şi mergeau pe calea ferată. Nu au auzit când se apropia trenul, iar mecanicul i-a văzut prea târziu şi nu a mai avut timp să oprească. Bărbatul şi tânăra au murit, iar femeia a fost transportată la spital în stare critică. Mai aveau doar 200 de metri până acasă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23, în comuna Ciurea. Cei trei nu mai aveau mult până să ajungă acasă. În zonă există o trecere neamenajată peste calea ferată, dar ar fi însemnat să facă un ocol.

Aşa că au decis să scurteze drumul. Nu au văzut acceleratul de Bucureşti, care venea în viteză.

Mecanicul trenului i-a observat în ultimul moment şi n-a mai avut timp să reacţioneze. Impactul a fost nimicitor. Bărbatul şi nepoata sa au murit pe loc, iar soţia a fost rănită grav.

Mecanicul a dat alarma la 112, iar mai multe echipaje de salvare şi descarcerare au fost trimise imediat în zonă. Femeia rănită a fost transportată la spital.

Rudele spun că cei doi soţi obişnuiau să meargă tot timpul pe calea ferată. Şi la fel i-ar fi învăţat şi pe cei trei copii ai lor.

Tânăra de 20 de ani care şi-a pierdut viaţa în accident se întorsese de curând de la muncă, din străinătate. O anchetă a fost deschisă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat, soţia sa şi o nepoată de 20 de ani au fost spulberaţi de tren, în toiul nopţii, în Iaşi (Video)