Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini cu momentul în care este prins criminalul din Oradea. Sorin Rogia şi-a ucis cel mai bun prieten apoi l-a abandonat, cu capul zdrobit, într-un parc (VIDEO)

Sorin Ioan Rogia, presupusul criminal al tânărului Radu Bogdan, găsit mort, pe malul Peţei, în Oradea, în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, a fost prins.

de Redactia Observator

la 21.11.2017 , 12:02

Sorin Ioan Rogia, presupusul criminal al tânărului Radu Bogdan, găsit mort, pe malul Peţei, în Oradea, în dimineaţa zilei de 9 noiembrie, a fost prins, noaptea trecută, în Gara de Nord din Timișoara.

El a fost dus, în această dimineaţă, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bihor.

Articolul continuă după reclamă

Rogia a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Tribunalului Bihor, care a şi decis, vinerea trecută, arestarea preventivă în lipsă a acestuia.

Pe acelaşi subiect

"În cadrul acestei proceduri se impune ca inculpatul să fie audiat, iar judecătorul, evaluând declaraţia acestuia, în contextul probelor administrate şi al motivelor avute în vedere la luarea măsurii, urmează să dispună asupra arestării preventive şi executării mandatului", a precizat prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Şedinţa de judecată s-a desfăşurat în camera de consiliu, fără public.

Potrivit ebihoreanul.ro, procurorii au cerut ca individul de 27 de ani să rămână după gratii, iar completul de judecată a rămas în pronunţare.

Rogia a fost scos din instanţă puţin înainte de ora 11:00, încătuşat, şi dus în arestul Poliţiei Bihor. Suspectul nu a declarat nimic presei.

La ieşire, avocata inculpatului, Corina Domocoş, a refuzat, la rândul ei, să facă declaraţii jurnaliştilor adunaţi în faţa Tribunalului, precizând doar că instanţa a rămas în pronunţare şi că mai mult nu poate să spună.

Sorin Rogia, care era căutat de poliţiştii din toată ţara şi fusese dat în urmărire naţională, a fost găsit luni seară, de un echipaj, în Gara de Nord din Timişoara, de unde ar fi plănuit să fugă în Serbia.

Vezi mai jos imagini cu momentul în care Sorin Rogia este scos din postul celor de la Transporturi Feroviare, în Gara de Nord din Timişoara:

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Imagini cu momentul în care este prins criminalul din Oradea. Sorin Rogia şi-a ucis cel mai bun prieten apoi l-a abandonat, cu capul zdrobit, într-un parc (VIDEO)