Antena Meniu Search
x

Video Soția bărbatului săltat nevinovat de polițiști, în cazul crimei din Sibiu, a crezut că asistă la un jaf: "M-am gândit că sunt hoți și îl bat. Când colo ei erau Poliția"

Crima din SibiuBărbatul din Dolj, săltat nevinovat de politişti în cazul crimei de la Sibiu, e hotărât să dea anchetatatorii în judecată. Omul a povestit coşmarul prin care a trecut: spune că a fost lovit de agenţi în faţa fiului său de 7 ani şi că s-a ales cu mai multe răni. Mai marii din Poliţie încă nu au o explicaţie clară pentru gafa uriaşă din ancheta la care lucrează poliţişti din opt judeţe şi cei mai buni criminalişti din ţară.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.11.2023, 20:14

Vezi și
  • Laurențiu Lăcătușu, bărbatul reținut nevinovat: Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili, m-au tăvălit pe jos pe aici, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele şi m-au luat la bătaie.

Este mărturia lui Laurenţiu Lăcătuşu, un bărbat de 31 de ani din Valea Stanciului, Dolj, care s-a trezit ridicat de pe stradă şi dus la audieri in alt judeţ, unde a fost interogat 12 ore. Poliţiştii l-au confundat cu un fost boxeur pe care îl căutau pentru că l-a ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Singura legătură între cei doi este că au acelaşi prenume şi locuiesc în sate învecinate. De altfel, omul e complet nevinovat, s-au convins de asta și anchetatorii.

  • Laurențiu Lăcătușu, bărbatul reținut nevinovat: Au zis: vezi tu unde te duc. Domne, unde mă duc, unde mergem. Vezi tu, îţi arăt eu ţie. Suntem de la poliţie, treci în maşină. Ce legitimaţie, treci în maşină şi atunci a început să mă târască pe jos. 

Pentru că poliţiştii erau în civil, soţia a crezut că bărbatul ei este atacat de hoţi

Pe acelaşi subiect
  • Soţia lui Laurenţiu: Am văzut toată faza, cum l-a luat, a tras de el, l-au dat jos, l-au pus la pumni la picioare. M-am gândit că sunt hoţi şi îl bat. Am strigat vedeţi că îl omoară. Vecinii: sari repede că îl omoară pe Laurenţiu, când colo ei erau Poliţia. L-au trântit jos, l-au dat cu gura, o are spartă. A văzut copilul toate traumele. Ţipa copilul în gura mare pe aici!

Bărbatul nevinovat lucrează că zidar și câştigă 120 de lei pe zi că să-și întrețină familia: soția și un copil de 7 ani. Se teme că nimeni n-o să-i mai dea acum de lucru.

  • Laurențiu Lăcătușu, bărbatul reținut nevinovat: De ce să mă facă de râs în toată ţara?
  • Soţia lui Laurenţiu: El la muncă nu mai poate să meargă. Nicăieri, ce o să mănânce copilaşul? Nu îl mai ia nimeni la muncă. Acest om a fost vreodată campion la viaţa lui! Cum să ajungă un salahor de aici până în Sibiu să facă crimă.i.

Crima din Sibiu. Cum s-a ajuns totuşi la această confuzie uriaşă

Bogdan Dinu, reporter Observator: Neoficial, poliţiştii din Dolj susţin că au primit de la colegii lor din Sibiu, care coordonează ancheta morţii lui Adrian kreiner, doar mandate de aducere şi nu au avut alte informaţii care să confirme identitatea bărbatului.

Laurenţiu Lăcătușu acuză anchetatorii din Sibiu că, după ce i-au pus ştampila de criminal şi l-au rănit, a mai trebuit să se întoarcă acasă aproape 300 de kilometri pe propria cheltuială. Pentru tot coşmarul în care a fost târat din cauza gafei autorităţilor, e hotârât să dea statul în judecată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Soția bărbatului săltat nevinovat de polițiști, în cazul crimei din Sibiu, a crezut că asistă la un jaf: "M-am gândit că sunt hoți și îl bat. Când colo ei erau Poliția"