Antena Meniu Search
x

Un bolnav COVID care respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen priveşte de la geamul spitalului protestele anti-restricţii din Braşov

Câteva sute de persoane au protestat, luni seară, în municipul Braşov faţă de noile restricţii impuse de Guvern. Manifstanţii au mărşuluit pe străzile oraşului, iar la un moment dat au trecut pe lângă Sputalul CFR, unitate COVID. Unul dintre pacenţi, care respira cu ajutorul unei măşti, a fost filmat privind de la fereastra salonului.

de Redactia Observator

la 30.03.2021, 08:49

Un bolnav COVID priveste de la geamul spitalului protestele anti-restricții
Un bolnav COVID priveste de la geamul spitalului protestele anti-restricții - Brasov.net
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Sute de persoane au ieșit pe străzile din Brașov pentru a protesta față de restricțiile anti-COVID. Potrivit www.brasov.net, coloana de manifestanţi a trecut pe lângă Spitalul CFR de pe bulevardul 15 Noiembrie.

Pe unul din clipurile apărute in mediul online, unul dintre participanţii la protest filmează un bolnav de COVID care priveşte coloana mărşăluind prin faţa geamului de la salonul unde se află internat.

Imaginea cu bolnavul de coronavirus care priveşte de la fereastra salonulu coloana de manifestanţi a devenit virală.

Noapte de foc pentru România

Pe acelaşi subiect

În Bucureşti şi în alte oraşe, protestele faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei au început concomitent, luni, la ora 17:00. În Capitală, manifestanţii de la Piaţa Universităţii au pornit în marş către Piaţa Victoriei, unde s-au unit două grupuri de protestatari. Numărul maxim de persoane care au voie să participe la acţiuni de protest a fost cu mult depăşit.

Între protestatari s-au aflat iniţial liderul AUR, George Simion, dar şi parlamentarul Diana Şoşoacă.

Ulterior, amploarea protestului din Capitală s-a redus considerabil, iar Jandarmeria chiar a anunţat în jurul orei 23:00, că nu pregăteşte intervenţia în forţă la protestul din Capitală, întrucât nu au fost incidente care să impună o astfel de intervenţie. 

Un grup de manifestanţi a pornit, însă, către Piaţa Unirii, unde s-au produs violenţe şi distrugeri. Au fost sparte vitrinele magazinelor, au fost agresaţi jandarmii, iar mai multe persoane agresive au fost reţinute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un bolnav COVID care respiră cu ajutorul unei măşti de oxigen priveşte de la geamul spitalului protestele anti-restricţii din Braşov