Antena Meniu Search
x

Video Impact dezastruos filmat cu o cameră de bord, pe un drum din Vâlcea. Șapte oameni răniți au ajuns la spital

Șapte persoane au fost rănite și au ajuns la spital, miercuri, pe un drum din județul Vâlcea, după mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent. Impactul teribil s-a produs pe DN 67, în localitatea Tomșani, și a fost filmat cu o cameră de bord. 

de Redactia Observator

la 27.10.2023, 10:57

Vezi și

Grav accident rutier pe DN 67, la Tomșani.

Șapte persoane au fost rănite și duse la spital, în urma coliziunii dintre două mașini, conduse de un tânăr de 18 ani, din Vaideeni, și, respectiv o femeie în vârstă de 41 de ani, din Costești. 

Mesajul IPJ Vâlcea după producerea accidentului din Tomșani

Impactul s-a produs în urmă cu două zile, însă polițiștii vâlceni au transmis informații despre evenimentul rutier abia după ce presa presa a publicat imagini cu producerea accidentului. 

"La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din Horezu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu rănirea mai multor persoane, pe DN 67. Din verificările preliminare efectuate  s-a stabilit că, în localitatea Tomșani, la km 155 + 200 m,  ar fi avut loc o coliziune între 2 autoturisme, conduse de un bărbat, de 18 ani din localitatea Vaideeni și o femeie de 41 de ani, din localitatea Costești. În urma evenimentului rutier, au fost rănite 7 persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Impact dezastruos filmat cu o cameră de bord, pe un drum din Vâlcea. Șapte oameni răniți au ajuns la spital