Antena Meniu Search
x

Impact teribil pe DN1, la ieşirea din Codlea! Un şofer a fost aruncat prin parbriz după ce s-a izbit violent cu maşina de un autocar (Imagini dramatice)

Accident îngrozitor pe DN1, la ieşirea din Codlea spre Sibiu. Un şofer a intrat în intersecţie fără să se asigure, fiind lovit în plin de un autocar.

Accident îngrozitor pe DN1, la ieşirea din Codlea spre Sibiu. Un şofer a intrat în intersecţia cu Dumbrăviţa fără să se asigure, fiind lovit în plin de un autocar Atlasib.

În urma impactului, extrem de violent şoferul autoturismului, care are în jur de 60 de ani, a fost aruncat prin parbriz.

GALERIE FOTO: Impact teribil pe DN1, la ieşirea din Codlea! Un şofer a fost aruncat prin parbriz după ce s-a izbit violent cu maşina de un autocar

Ca prin minune, bărbatul a ieşit din maşină pe picioarele lui, conştient, fiind transportat de SMURD la spital, pentru investigaţii.

Autocarul transporta 57 de pasageri, de la Bucureşti la Budapesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Impact teribil pe DN1, la ieşirea din Codlea! Un şofer a fost aruncat prin parbriz după ce s-a izbit violent cu maşina de un autocar (Imagini dramatice)