Antena Meniu Search
x

Video În Târgu Jiu, autorităţile au făcut Festivalul Berii pe heliportul pentru urgenţele SMURD. O turistă din Austria a rămas uimită: "Un sistem bolnav"

Distracţia are prioritate înaintea sănătăţii. La Târgu Jiu, elicopterele SMURD şi-au schimbat traseul din cauza Festivalului Berii. În locul în care până ieri erau aduşi pacienţi în stare gravă, acum găseşti trambuline, tarabe cu mâncare şi vată pe băţ. E ultimul an în care va fi petrecere pe heliport, se apără autorităţile locale.

de Redactia Observator

la 18.08.2023, 21:10

Vezi și

Un bolnav 52 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD, de pe tereul de fotbal din Târgul Jiu. Medicii au fost nevoiţi să-şi facă loc printre tinerii care erau la meci. Astfel de scene vor avea loc timp de patru zile.

Până duminică, terenul de fotbal din Târgu Jiu va fi heliport

Elicopterele SMURD vor fi nevoite să aterizeze pe stadion să preia bolnavii aflaţi în stare gravă din Târgu Jiu. În timpul acesta, peste râul Jiu, pe heliport se ţine o mare petrecere. A fost deja amenajată scena pe care vor urca artiştii ce vor cânta la Festivalul Berii, iar în jurul acestuia au fost aduse tiribombele, dar şi tarabele cu mici şi bere.

Nici localnicii, şi nici turiştii nu sunt de acord cu decizia edililor de a muta temporar heliportul.

Pe acelaşi subiect

Turistă din Austria: Nu este bine, nu este bine!

Reporter: Nu este în regulă?

Turistă din Austria: Nu este ok! Este un sistem bolnav.

Localnic: Dacă domnul primar al oraşului, domnul Romanescu, vede situaţia asta distracţia, a bea şi a mânca, înaintea unei intervenţii urgente este problema dumnealui. Dar nu mi se pare corect aşa ceva.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu: Începând de anul viitor, evenimentele se vor muta în noul parc de 12,5 hectare din zona Narciselor. Acolo avem un contract care se apropie de finalizare.

Heliportul este oricum în proces de modernizare, spune primarul. Se fac lucrări de semnalizare pentru ca pacienţii să poată fi transportaţi şi noaptea.

Investiţia autorităţilor locale se ridică la peste 3 milioane de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » În Târgu Jiu, autorităţile au făcut Festivalul Berii pe heliportul pentru urgenţele SMURD. O turistă din Austria a rămas uimită: "Un sistem bolnav"