Antena Meniu Search
x

O familie cu 10 copii din Râșca a rămas pe drumuri. Le-au ars și cele două cămăruțe pe care le mai aveau [Video]

O familie cu 10 copii din comuna suceveană Râșca a rămas fără un acoperiș deasupra capului după ce casa în care locuiau, a fost mistuită de un incendiu puternic, noaptea trecută. Flăcările au pornit, cel mai probabil, de la un cablu electric suprasolicitat.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 22.10.2020, 13:35

sursa captura video: ISU Suceava Vezi și
  • Casa familiei Evghenie a mai luat foc odată.
  • Atunci, au reușit să salveze doar cele două cămăruțe în care locuiau acum.

Oamenii au pierdut astfel tot ce avea, pentru că n-a reușit să ia nimic din casa in flăcări, părinții dar și copiii au ieșit în miez de noapte doar cu hainele de pe ei.

Familia este aceeași despre care am scris în urmă cu câteva luni că primăria vrea sa le darame o casă aflată în construcție.

Casa a mai ars odată, parțial

Casa familiei Evghenie din Râșca, județul Suceava, a mai luat foc odată si atunci au reușit să salveze doar cele două cămăruțe în care locuiau acum.

Un voluntar din Falticeni a strâns mai multe donații și s-a apucat să le construiască o casă nouă dar a reușit să toarne doar fundația si sa ridice zidurile.

Au fost nevoiți apoi să oprească construcția pentru că reprezentanții primăriei din Râșca le-au transmis că riscă să le fie daramata casa, dat fiind faptul că nu au obținut o autorizație de construcție înainte să înceapă lucrările.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O familie cu 10 copii din Râșca a rămas pe drumuri. Le-au ars și cele două cămăruțe pe care le mai aveau [Video]