Antena Meniu Search
x

Video Incendiu puternic la cantina unui liceu din Baia Mare. Nu au fost victime, însă, pagubele sunt mari

Incendiu violent, aseară, în Baia Mare. Acoperișul cantinei unui liceu din oraș a luat foc din cauze încă necunoscute. Intervenţia rapidă a pompierilor a făcut ca flăcările, foarte mari, să nu se extindă şi la clădirile din apropiere. Din fericire, n-au fost victime, însă, pagubele sunt mari.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 08:02

Vezi și

Agenții de pază din liceu au observat flăcările și au dat alarma la 112. Până la sosirea echipajelor de intervenție focul s-a extins la întregul acoperiș. Este vorba de aproximativ 400-500 metri pătraţi. Tot paznicii au anunțat și conducerea unităţii de învăţământ. 

Victor Todoruț, directorul Colegiul Tehnologic Transilvania Baia Mare: În jurul orei 21.46 am fost anunţat de un incendiu la cantina instituţiei. Am venit de urgenţă de acasă. Era un fum destul de gros la acoperişul cantinei.

Patru echipaje de stingere, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor SMURD au fost trimise la incendiu. 

Cornel Băbuț, purtător cuvânt ISU Maramureș: Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia paramedicilor deoarece n-am avut victime. 

Incendiul a fost lichidat după două ore. Deocamdată nu se ştie cauza. Cantina unității de învățământ era în plin proces de reabilitare și nu era utilizată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Incendiu puternic la cantina unui liceu din Baia Mare. Nu au fost victime, însă, pagubele sunt mari