Antena Meniu Search
x

Incendiu de proporţii în Timişoara. Casa cântăreţei Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporţii în Timişoara. Casa unei cântăreţe de manele a fost cuprinsă de flăcări. Panica a fost cu atât mai mare, cu cât focul s-a extins imediat şi la locuinţa alăturată. Speriaţi, oamenii au ieşit în stradă şi au dat alarma.

de Redactia Observator

la 23.01.2020, 10:55

Vezi și

Incendiu de proporţii în Timişoara. Casa unei cântăreţe de manele a fost cuprinsă de flăcări. Panica a fost cu atât mai mare, cu cât focul s-a extins imediat şi la locuinţa alăturată. Speriaţi, oamenii au ieşit în stradă şi au dat alarma. Pompierii s-au luptat din răsputeri să stingă incendiul, iar când pericolul părea să fi trecut, un alt focar a ameninţat casele din apropiere. 

Casa care a ars aparţine cântăreţei de manele Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guță. Locuia aici împreună cu părinții. Când a izbucnit focul, ea nu se afla acasă.

Rudele şi vecinii au fost cei care au anunţat-o. A venit într-un suflet acasă. Deşi pompierii au intervenit rapid, vântul puternic a înteţit flăcările, care au ajuns şi la vecini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Oamenii au fugit repede în stradă.

Ce nu a distrus focul, a distrus însă apa folosită în timpul intervenției.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Când pericolul părea să fi trecut, salvatorii au fost nevoiţi să intervină iar. Focul a reizbucnit la cea de-a doua clădire. Pentru a putea interveni, pompierii au fost nevoiţi să taie mai multe cabluri, dar şi crengi ale copacilor.

După trei ore, focul a fost stins. Anchetatorii nu au stabilit încă de la ce a pornit incendiul. Dar bănuiesc că de la o ţigară aprinsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Incendiu de proporţii în Timişoara. Casa cântăreţei Sorina, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, cuprinsă de flăcări