Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr indian a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti pentru a scăpa de ororile la care îl supuneau doi bărbaţi

Un cetăţean indian a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti pentru a scăpa de doi bărbaţi care îl ameninţau cu un cuţit pentru a-i fura cardurile.

de Redactia Observator

la 18.05.2018 , 11:52

Un tânăr indian a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti Un tânăr indian a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti

Un cetăţean indian a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti pentru a scăpa de doi bărbaţi care îl ameninţau cu un cuţit pentru a-i fura cardurile.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 5 spre 6 mai, într-un bloc de pe strada Moldoviţa din Bucureşti.

Cei doi suspecţi care au şi fost arestaţi preventiv, Costel Sebastian Sandu şi Gheorghe Amar Mustaţă, l-au invitat într-un apartament pe cetăţeanul indian Amrit Saini, în vârstă de 23 de ani.

Articolul continuă după reclamă

În momentul în care indianul a intrat în apartament, cei doi suspecţi au încuiat uşa şi l-au ameninţat cu un cuţit, l-au bătut şi i-au furat banii şi cardurile.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, cetăţeanul indian a ajuns pe balconul apartamentului situat la etajul 4 şi a sărit pentru a scăpa.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical l-a transportat pe bărbatul rănit la spital.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cei doi suspecţi care l-au bătut şi l-au tâlhărit au fost arestaţi preventiv pentru lipsire de libertate şi tâlhărie urmată de moartea victimei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un tânăr indian a murit după ce a sărit de la etajul 4 al unui bloc din Bucureşti pentru a scăpa de ororile la care îl supuneau doi bărbaţi