Antena Meniu Search
x

Video Individul care a împuşcat un bărbat într-o parcare din Chiajna, de negăsit. Poliţia încă îl caută. "Nu mă simt în siguranţă şi nu e în regulă"

Este alertă în Capitală şi în judeţele din jur! Poliţiştii caută mai mulţi indivizi periculoşi, care au împuşcat un bărbat într-o parcare de lângă Bucureşti. 

de Redactia Observator

la 16.01.2024, 20:14

Vezi și

Conflictul a avut loc în jurul orei 22, într-o parcare din Chiajna. Mai multi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă. Disputa a degenerat rapid şi s-au folosit arme. 

Martor: Am văzut afară că s-au strâns mai multe persoane. S-au auzit focuri de armă, ţipete. Au fost mai multe împuşcături. 2, 3 focuri de armă.

Un bărbat de 32 de ani a fost lovit într-un picior. A mers câteva sute de metri, apoi s-a prăbuşit. 

"La un moment dat, bărbatul nu a mai putut să se ţină pe picioare, aşa că a căzut pe troturar, chiar în faţa unui restaurant. Acolo, poliţiştii l-au găsit întins pe asfalt", transmite Anaida Glujdea, reporter Observator. 

Pe acelaşi subiect

Martor: Era căzut jos, nu am ştiut ce se întâmplă cu dânsul. L-am văzut acolo, am crezut că i s-a făcut rău sau ceva

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital 

Bărbatul a fost transportat la spitalul Universitar din Capitală, unde a fost operat. În zadar au împânzit forţele de ordine zona, pentru că agresorii s-au făcut nevăzuţi. Localnicii spun că scandalurile sunt la ordinea zilei în zona respectivă din Chiajna. 

Localnic: Sunt cam dese şi se repetă şi nu se iau măsuri. În cartierul ăsta nu mă simt în siguranţă şi nu e în regulă. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea liniştii publice. Încearcă să identifice agresorii şi să afle dacă tânărul rănit are vreo legătură cu ei sau e doar o victimă colaterală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Individul care a împuşcat un bărbat într-o parcare din Chiajna, de negăsit. Poliţia încă îl caută. "Nu mă simt în siguranţă şi nu e în regulă"