Antena Meniu Search
x

Video "S-au auzit focuri de armă, ţipete". Un bărbat a fost împuşcat în picior într-o parcare din Chiajna, după ce mai mulţi indivizi s-au luat la ceartă

Scandal cu focuri de armă, seara trecută, lângă Bucureşti. Un bărbat a fost împuşcat în picior într-o parcare, în timpul unei altercaţii, care a avut loc în localitatea Chiajna. La scurt timp, poliştii au găsit victima întinsă pe asfalt. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, a fost transportat la spitalul Universitar din Capitală pentru îngrijiri medicale. 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 16.01.2024, 08:25

Vezi și

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 22 după ce oamenii din zonă au auzit focuri de armă. Mai mulţi tineri s-au luat la ceartă în plină stradă, iar scandalul s-a încheiat cu mai multe împuşcături. Un bărbat de 32 de ani a fost nimerit de un glonţ în piciorul drept.

Bărbat: Am văzut afară că s-au strâns mai multe persoane. S-au auzit focuri de armă, ţipete. Au fost mai multe împuşcături. 2, 3 focuri de armă.

Bărbatul împuşcat nu îi cunoştea pe agresori

Totul s-a întâmplat pe strada Rezervelor, din Chiajna, judeţul Ilfov. Bărbatul se afla într-o parcare, când a fost împuşcat. Acesta a declarat că nu îi cunoştea pe agresori.

Anaida Glujdea, reporter Observator: După ce a fost împuşcat în picior în parcare, bărbatul a încercat să se îndepărteze de locul incidentului, aşa că a mers câteva sute de metri pe jos. La un moment dat, bărbatul nu a mai putut să se ţină pe picioare, aşa că a căzut pe troturar, chiar în faţa unui restaurant. Aici, poliţiştii l-au găsit întins pe asfalt. 

Bărbat: Era căzut jos, nu am ştiut ce se întâmplă cu dânsul. L-am văzut acolo, am crezut că i s-a făcut rău sau ceva.

Locuitorii spun că în cartier au loc des scandaluri şi incidente

Bărbatul a fost transportat la spitalul Universitar din Capitală cu o plagă la nivelul piciorului drept. Locuitorii spun că în cartier au loc des scandaluri şi incidente.

Bărbat: Sunt cam dese şi se repetă şi nu se iau măsuri. În cartierul ăsta nu mă simt în siguranţă şi nu e în regulă. 

Făptaşii sunt căutaţi acum de poliţie, care încearcă să recreeze firul întâmplărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "S-au auzit focuri de armă, ţipete". Un bărbat a fost împuşcat în picior într-o parcare din Chiajna, după ce mai mulţi indivizi s-au luat la ceartă