Antena Meniu Search
x

Indivizii care au abuzat o tânără mamă din Botoşani au fost prinşi de poliţie

Violată sub ochii copilului de doi ani şi jumătate. Este iadul prin care a trecut o tânără mamă din judeţul Botoşani. Agresorii i-au ameninţat fetiţa cu un cuţit, ca să nu strige după ajutor. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă ca să-l prindă. Suspecţii sunt acum în arest. Vă avertizăm că povestea are un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 28.08.2020, 22:08

Vezi și
  • Atacatorii au furat 2 telefoane şi 500 de lei din casa tinerei.
  • Cei doi au vârste de 25 şi 27 de ani.

Tânăra de 23 de ani a fost supusă unor chinuri de neimaginat în timp ce agresorii o ameninţau că-i vor omorî fetiţa de doi ani şi jumătate. Era singură cu copilul când indivizii au bătut la uşă. Când le-a deschis, au luat-o la bătaie, apoi au violat-o. 

Tânăra locuieşte la o fermă din satul Vlădeni, unde lucrează soţul ei. Suspecţii veniseră să ceară de lucru patronului fermei. După ce au încărcat o remorcă de gunoi, au fost plătiţi cu 20 de lei şi au plecat. 

"Au luat-o pe aici pe drum, s-au dus în sat, eu am zis că se duc acasă. N-a mai durat vreo oră şi ceva, eu am plecat la stână. Ei s-au dus în sat, au băut şi-au venit înapoi. Au văzut că maşina mea nu e acasă, duba, şi-a zis că eu sunt plecat la stână", spune patronul fermei.

După ce au violat-o, agresorii s-au apucat să caute lucruri de valoare. În tot acest timp, tânăra a reuşit să scape, sărind pe geam. A cerut ajutor unei vecine.

"Era foarte speriată că au intrat doi băieţi peste ea în casă. I-au luat telefoanele, hainele", povesteşte o vecină.

Agresorii au fugit cu două telefoane şi 500 de lei. Au luat şi mai multe haine bărbăteşti, pentru a nu fi recunoscuţi.

"Aici pe deal s-au dezbrăcat de hainele lor, s-au îmbrăcat cu hainele astea curate", mai spune patronul fermei.

Deşi au avut feţele acoperite, patronul fermei şi-a dat seama cine erau. Este vorba de doi tineri de 25 şi 27 de ani dintr-o comună vecină, bănuiţi că au mai violat în urmă cu o săptămână o bătrână. Poliţiştii i-au găsit acasă.

Delia Neniscu, IPJ Botoşani: Întrucât aceştia s-au sustras solicitărilor şi nu s-au supus somaţiilor poliţiştilor, faţă de ei s-au executat două focuri de armă în plan vertical şi unul înspre aceştia. 

În cele din urmă, suspecţii au fost imobilizaţi şi reţinuţi. Indivizii sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată şi viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Indivizii care au abuzat o tânără mamă din Botoşani au fost prinşi de poliţie