Antena Meniu Search
x

Îngropat în datorii la bănci şi cămătari, profesorul din Botoşani a ales să îşi pună capăt vieţii. Ar fi fost de nerecunoscut în ultimele lui zile

Profesorul de tehnologie care a fost găsit fără suflare într-o pădure din Botoşani, ar fi avut probleme grave cu banii, datorii uriaşe la bănci şi alte persone. Bărbatul s-ar fi împuşcat în piept miercuri şi a fost descoperit după ce o colega de la muncă i-a văzut maşina abandonată pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 13:52

Îngropat în datorii la bănci şi cămătari, profesorul din Botoşani a ales să îşi pună capăt vieţii. Bărbatul ar fi fost de nerecunoscut în ultimele lui zile
Îngropat în datorii la bănci şi cămătari, profesorul din Botoşani a ales să îşi pună capăt vieţii. Bărbatul ar fi fost de nerecunoscut în ultimele lui zile

Apropiaţii au mărturisit că bărbatul era schimbat în ultima perioadă. Nu se mai îngrijea, părea abătut, aproape de nerecunoscut. Ar fi avut recent şi un recent în familie care l-ar fi măcinat, relatează bucovinanews.ro.

Bărbatul de 51 de ani era profesor la Liceul Tehnologic Bucecea, locuia în Botoşani şi făcea naveta la liceu în fieacare dimineaţă. 

Bărbatul era abătut şi schimbat, conform apropiaţilor

Pe lângă munca de la catedră bărbatul avea şi o afacere, pentru care ar fi acumulat mai multe datorii la bănci şi cămătari. Acesta ar fi putut fi unul dintre motivele pentru care a ales să îşi pună capăt vieţii.

Profesul trebuie să vină la şcoală în acea zi, dar nu a mai ajuns, o colegă i-a găsit maşina timp de câteva ore lângă o pădure din Botoşani şi a alertat autorităţile. Când medicii au ajuns la faţa locului, bărbatul era deja mort de câteva ore.

Bărbatul era cunoscut vănâtor

Arma îi aparținea, el fiind cunoscut vânător, având totodată și permis de port-armă. Bărbatul ar fi parcat mașina, a făcut câțiva pași prin pădure și s-ar fi împușcat în piept cu arma de vânătoare. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Îngropat în datorii la bănci şi cămătari, profesorul din Botoşani a ales să îşi pună capăt vieţii. Ar fi fost de nerecunoscut în ultimele lui zile