Antena Meniu Search
x

Interlopul Bogdănel Corduneanu lăsat inexplicabil liber, după ameninţări cu moartea şi şantaj: "A fost o neînţelegere"

Interlopul Bogdănel Corduneanu, unul dintre fraţii Corduneanu, cunoscuţi deja de toată lumea pentru o multitudine de activităţi infracţionale, a fost eliberat inexplicabil de magistraţi, după ce a şantajat un om de afaceri din Iaşi şi l-a ameninţat cu moartea, pentru un împrumut fictiv.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 17:18

Eliberare inexplicabilă a interlopului Bogdănel Corduneanu
Interlopul Bogdănel Corduneanu a fost eliberat - Foto Facebook - Bogdanel Corduneanu

Interlopul Bogdănel Corduneanu, unul dintre fraţii Corduneanu, cunoscuţi deja de toată lumea pentru o multitudine de activităţi infracţionale, a fost eliberat inexplicabil de magistraţi, după ce a şantajat un om de afaceri din Iaşi şi l-a ameninţat cu moartea, pentru un împrumut pe care chiar Bogdănel Corduneanul îl ceruse omului de afaceri.

Potrivit rechizitoriului, chiar dacă cei doi se cunoşteau din copilărie, asta nu l-a oprit pe Bogdănel Corduneanu să-l considere dator pe bărbatul respectiv, deşi chiar el era cel care ceruse împrumutul.

"O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând"

Bogdănel Corduneanu ar fi fost eliberat fără nicun fel de măsură luată împotriva sa, după ce ar fi ameninţat cu moartea un om de afaceri din oraş, acesta inventându-i unui om de afaceri din oraş o presupusă datorie, informează ziaruldeiasi.ro.

Totul a început după ce Bogdănel Corduneanu i-ar fi cerut omului de afaceri un împrumut de 20.000 de lei, bărbatul spunând că îl poate ajuta, în momentul în care va dispune de o sumă atât de mare.

Deşi totul rămăsese doar la nivel de discuţie, după câteva zile omul de afaceri a început să fie sunat de Bogdănel Corduneanu, care a început să-l ameninţe cu moartea, ca să-i dea banii.

Procurorii au arătat în referat că discuţia s-a transformat peste noapte într-o datorie.

"Văzând că numitul Corduneanu Bogdan mă suna des, la 4-5 zile, nu îi mai răspundeam la telefon, iar acesta îmi spunea la telefon atunci când îi răspundeam că nu e bine să nu-i răspund, că mă bagă în portbagaj, că mă poate găsi oriunde în acest oraş să-mi facă rău. Dintr-o promisiune de a-l ajuta cu un împrumut de 20.000 de lei, am devenit dator în ochii lui Bogdan Corduneanu cu această sumă", a declarat victima.

"Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu cât de curând, văd că o dai numai în vrăjeală""O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând", erau mesajele pe care omul de afaceri le primea de la Bogdănel Corduneanu.

Omul de afaceri şi-a dat seama că se află în pericol iminent şi s-a dus la Poliţie, unde a povestit ce i s-a întâmplat. Bogdan Corduneanu a fost reţinut, apoi plasat în arest la domiciliu, apoi eliberat fără vreo măsură restrictivă, pe motiv că acuzaţiile din rechizitoriu nu sunt susţinute de probe, iar totul era o neînţelegere între prieteni vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Interlopul Bogdănel Corduneanu lăsat inexplicabil liber, după ameninţări cu moartea şi şantaj: "A fost o neînţelegere"