Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ionuţ, tânărul din Lugoj dat dispărut şi căutat cu disperare de familie a fost găsit mort, în râul Timiş

Ionuţ Ieneşel, un tânăr din Lugoj dat dispărut de familie şi căutat cu disperare, a fost găsit mort, înecat în râul Timiş. Toată lumea se gândea la ce e mai rău, pentru că telefonul său a fost găsit pe mal.

de Redactia Observator

la 15.11.2018 , 18:46

Ionuţ Ieneşel, un tânăr din Lugoj dat dispărut de familie şi căutat cu disperare, a fost găsit mort, înecat în râul Timiş.

Toată lumea se gândea la ce e mai rău, pentru că telefonul său a fost găsit pe mal.

Temerile cele mai negre au fost confirmate, după ce nişte pescari au sunat la numărul de urgenţă 112, ca pe râu pluteşte un corp uman.

Articolul continuă după reclamă

După cateva zeci de ore de căutări catre politisti, prieteni si familie, tanarul a fost gasit mort in raul Timis. Trupul fara viata a lui Ionut a fost observat de cativa pescari, in zona Strand. 

In scurt timp, dupa apelul la 112, in zona s-au deplasat mai multe echipaje de politie, pompieri si ambulanta. La fata locului a ajuns si familia baiatului, care, la cateva momente dupa ce trupul a fost scos din apa, au fost nevoiti sa-si recunoasca fiul. 

”A plecat de acasa spunand ca se duce la banci la noi in stadion si nu s-a mai intors. Nu stim ce s-a intamplat, nu i-a lipsit nimic! Nu intelegem cum de a ajuns aici. Stia sa inoate, era un bun inotator. Era singurul nostru copil”, a declarat pentru presa locală tatal baiatului.

Corpul tanarului a fost transportat la morga din Lugoj unde medicii legisti vor stabili conditiile in care baiatul a murit. Oamenii legii iau deocamdata in calcul o moarte accidentala.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Ionuţ, tânărul din Lugoj dat dispărut şi căutat cu disperare de familie a fost găsit mort, în râul Timiş