Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ipotezele luate în calcul de anchetatori în cazul copiilor omului de afaceri Adrian Marțian. Deși au fost găsiți, polițiștii nu știu exact unde se află

Milionarul din Hunedoara care şi-a dat dispăruţi cei trei copii a anunţat poliţia că i-a găsit şi este împreună cu ei. Şi acum urmează vestea şocantă: poliţiştii nu ştiu încă unde se află cu exactitate. Povestea e cu atât mai complicată, pentru că fraţii ar fi ajuns deja în Serbia, spun surse Observator, după ce cineva din anturajul tatălui i-ar fi trecut ilegal graniţa. 

de Diana Speretoiu

la 17.10.2024 , 13:42

Noaptea trecută, polițiștii din Hunedoara au reușit să ia legătura cu omul de afaceri Adrian Marțian, tatăl celor trei copii. Chiar acesta ar fi fost cel care l-ar fi contactat pe ofițerul de caz și i-a confirmat că ar avea copiii cu el.

Nu se știe locația unde se află copiii

Deocamdată însă polițiștii nu știu exact locația în care se află aceștia, nu știu dacă sunt în țară sau în străinătate și continuă cercetările pentru a-i identifica. Polițiștii nu exclud însă niciun scenariu.

Vezi și

Potrivit unor surse Observator, tatăl copiilor ar fi în Serbia și ar avea în plan să-i ducă pe cei trei ilegal în Rusia. Aceleași surse spun că cei trei frați ar fi fost scoși din țară într-un TIR prin Porțile de Fier. Cei trei copii, de 9, 7 și 11 ani au fost dați dispăruți chiar de tatăl lor pe 14 octombrie, după ce bona i-a alertat că nu i-a mai găsit acasă.

De doi ani cei trei frați sunt prinși în războiul părinților. În luna august, ei au fost încredințați mamei, printr-o hotărâre judecătorească, iar tatăl nu avea voie să se apropie de ei la o distanță mai mică de 100 de metri. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Ipotezele luate în calcul de anchetatori în cazul copiilor omului de afaceri Adrian Marțian. Deși au fost găsiți, polițiștii nu știu exact unde se află