Antena Meniu Search
x

Italiancă aflată în izolare de coronavirus în România: "Spitalele de aici nu ar face faţă unei epidemii precum cea din Italia" (Video)

Sara Turetta, şefa unei organizaţii non-profit pentru protejarea animalelor abandonate, este de 14 zile în izolare de coronavirus în incinta clinicii pe care a deschis-o la Cernavodă, în România.

de Redactia Observator

la 07.03.2020, 11:56

Italianca aflată în izolare în România nu crede în spitalele de la noi din ţară
Italianca a deschis la Cernavodă o clinică pentru protejarea animalelor abandonate - Fidelity News
  • O italiancă aflată în izolare de coronavirus în România a transmis un mesaj pe internet
  • Italianca susţine că spitalele din România sunt în dificultate chiar şi fără o asemenea epidemie

Sara Turetta, şefa unei organizaţii non-profit pentru protejarea animalelor abandonate, este de 14 zile în izolare de coronavirus în incinta clinicii pe care a deschis-o la Cernavodă, în România.

Sara s-a autoizolat la clinica din Cernavodă după ce, pe 23 februarie, s-a deplasat de la Milano spre Bucureşti cu intenţia de a ajunge la clinica din Cernavodă.

Conform Fidelity News, italianca a fost luată în primire de autorităţile de la Bucureşti direct de pe aeroport, a fost întrebată de unde vine, a spus că de la Milano, iar din acel moment i s-a transmis că ar trebui să se autoizoleze la domiciliu şi ar trebui să anunţe autorităţile dacă dezvoltă simptome de coronavirus.

Sara a luat în serios recomandările şi s-a autoizolat în incinta clinicii din Cernavodă.

După 14 zile, aflată încă în autoizolare, italianca a precizat că nu a intrat în contact cu niciunul dintre cei 50 de angajaţi ai clinicii care se ocupă anual de peste 2.000 de animale abandonate.

Prin intermediul Vita, Sara Turetta a transmis un mesaj online.

Printre altele a precizat că este convinsă că "spitalele din România nu ar face faţă unei epidemii precum cea din Italia (n.r. - unde s-au înregistrat deja peste 4.600 de îmbolnăviri şi aproape 200 de decese)".

Sara este convinsă că "măsurile luate împotriva epidemiei de coronavirus sunt extrem de necesare într-o ţară în care sistemul sanitar este pus în dificultate chiar şi fără o asemenea epidemie".

Sara Turetta a vorbit şi despre clinica din Cernavodă precizând că "diferenţa dintre noi şi alte astfel de organizaţii este că noi punem accent şi pe latura umană. Îi încurajăm pe oameni să adopte animale abandonate oferindu-le diferite avantaje precum asistenţă medicală gratuită".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Italiancă aflată în izolare de coronavirus în România: "Spitalele de aici nu ar face faţă unei epidemii precum cea din Italia" (Video)