Antena Meniu Search
x

Detalii bizare în cazul crimei de la Botoşani. Prietena fotografului criminal a publicat pe Facebook o fotografie care a isterizat internetul (Foto)

Viaţa unei adolescente s-a transformat într-un adevărat coşmar de când prietenul ei a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe tânăra Petronela Mihalachi, amica amândurora.

Viaţa unei adolescente din Botoşani s-a transformat într-un adevărat coşmar de când prietenul, Ionel Bogdan ei a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe tânăra Petronela Mihalachi, amica amândurora.

Prietena tânărului de 16 ani care a ucis-o pe Petronela cu zeci de lovituri de cuţit locuia într-un centru de plasament, iar după tragedia care a şocat întreaga ţară, a fost mutată la Secția de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului Județean din Botoşani. Iar asta pentru că şefii de la Protecţia Copilului se tem ca, din cauza presiunii foarte mare puse pe ea, fata să nu recurgă la un gest necugetat.

Mai multe lucruri ciudate s-au petrecut în ziua crimei, scriu jurnaliştii botoşăneni. Aproape la ora la care adolescentul de 16 ani a ucis-o pe Petronela, prietena acestuia a publicat o fotografie care pare să fi fost făcută în aceeaşi pădure unde s-a petrecut tragedia.

”Dar vor rămâne doar priviri și atât”, era mesajul care însoțea fotografia.

Pagina de Facebook a fetei a fost ştearsă, la scurt timp după ce Ionel Bogdan şi-a recunoscut fapta. Prietena criminalului de 16 ani a fost chemată la audieri şi ar fi monitorizată non-stop de către angajaţii DGASPC.

Amintim că Ionel Bogdan, un tânăr fotograf în vârstă de 16 ani a ucis-o cu multiple lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi, o fată de 18 ani din Botoşani, în timpul unei şedinţe foto într-o pădure, miercuri seară.

Adolescentul şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat pentru 30 de zile. Victima sa a fost condusă astăzi pe ultimul drum, de sute de oameni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii bizare în cazul crimei de la Botoşani. Prietena fotografului criminal a publicat pe Facebook o fotografie care a isterizat internetul (Foto)