Antena Meniu Search
x

Doi iubiţi din Argeş s-au izbit cu un Range Rover în trei capete de pod. Bucăţi din maşină au zburat zeci de metri după impact (Video)

Accident teribil, azi noapte, la Schitu Goleşti, în Argeş. O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce iubitul ei a intrat cu maşina, un Range Rover Evoque preparat, în trei capete de pod.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.11.2019, 08:05

Accident cumplit la Schitu Goleşti, în Argeş
Doi iubiţi din Argeş, accident teribil după ce s-au izbit cu maşina în trei capete de pod - Observator.tv

Accident teribil, azi noapte, la Schitu Goleşti, în Argeş. O tânără a ajuns în stare gravă la spital după ce iubitul ei a intrat cu maşina, un Range Rover Evoque preparat, în trei capete de pod.

Un bărbat de 35 de ani, din Berevoeşti, care conducea un autoturism marca Range Rover Evoque, din direcţia Câmpulung spre Pitesti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune, pe rând în trei capete de pod. 

Bolidul a lovit primele două capete de pod, fiind apoi aruncat în al treilea. 

Doi iubiţi din Argeş, accident teribil cu un Range Rover Evoque la Schitu Goleşti 

În urma impactului extrem de puternic, maşina s-a făcut praf, bucăţi din autoturism împrăştiindu-se pe o distanţă de 50 de metri. Iubita şoferului, aflată pe locul din dreapta, faţă a suferit răni în zona capului. Tânăra de 28 de ani, din Câmpulung, a fost transportat de urgenţă la spital.

Mai întâi la Câmpulung, iar apoi la Piteşti.

Poliţiştii cred că maşina avea viteza foarte mare, motiv pentru care şoferul nu a mai putut să o controleze într-o curbă. Bărbatul le-ar fi spus, însă, agenţilor, că ar fi încercat să evite un câine.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Doi iubiţi din Argeş s-au izbit cu un Range Rover în trei capete de pod. Bucăţi din maşină au zburat zeci de metri după impact (Video)