Antena Meniu Search
x

Jeep scos cu boii din nămol, în Buzău

Noi imagini din România mereu suprinzătoare. Într-un sat din Buzău, o femeie care trebuia să ajungă la spital, a avut nevoie de jeep-ul de 150 de cai putere.

Vezi și

Noi imagini din România mereu suprinzătoare. Într-un sat din Buzău, o femeie care trebuia să ajungă la spital, a avut nevoie ca jeep-ul de 150 de cai putere să iasă din nămol cu ajutorul a doi boi. După ce imaginile au devenit virale pe internet, edilul a promis că repară drumul.

Sunt imagini suprinse în satul Jgheab, din Buzău. Şi numele pare predestinat. S-a strâns atât de mult nămol încât nu a mai ieşit la lumină nici jeep-ul. Cu 150 de cai putere, tot a avut nevoie de încă doi boi putere.

În maşină era o femeie care abia devenise mamă şi voia să ajungă de urgenţă la spital.

Femeia care a filmat întreaga scenă povesteşte că doar boii îi mai scot pe şoferi din situaţii limită.

Ajunse pe internet, imaginile s-au viralizat imediat.

Un localnic chiar a postat o fotografie cu maşina lui echipată corespunzător. Nu pleacă de acasă fără lopată, târnăcop şi topor în portbagaj.

Imaginile au strâns şi alte sute de comentarii. Unii spun că e un drum pe care se poate circula doar cu elicopterul. Alţii, vorbesc despre sanie sau carul tras de boi. Chiar şi primarul recunoaşte că a rămas împotmolit.

Acum edilul spune că are o soluţie pentru cei 25 de oameni care trăiesc în acea parte din sat. Pentru a nu fi rupţi definitiv de lume.

Primarul promite că se vor putea circula civilizat pe drumul de doi kilometri peste 3 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Jeep scos cu boii din nămol, în Buzău