Antena Meniu Search
x

Video La 18 ani de la dispariţia unei fetiţe din Făgăraș, o informaţie ar putea rezolva marele mister

Dupa doua decenii, misterul unei disparitii din Fagaras e aproape sa fie dezlegat. Poliţiştii au găsit mai multe fragmente de oase care ar putea aparţine unei fetiţe de care nimeni nu mai stie nimic de 18 ani. Totul ar fi ieşit la iveală după ce poliţiştii au primit un pont. Au mers la adresa indicată şi au gasit ramasite umane.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 18.11.2021, 08:52

Vezi și

De 18 ani, Mădălina este de negăsit. Fata veselă, cu ochii mari, migdalaţi şi părul şaten a dispărut fără urmă. Avea 12 ani. Pe 1 mai 2002, tatăl vitreg era în casă cu ea. Le-a spus anchetatorilor că, ultima data când a văzut-o, fata dormea. Aşa că i-a lăsat bani şi un bilet în care îi spunea să meargă la magazin să-şi cumpere mâncare. Când s-a întors acasă, fata şi banii dispăruseră fără urmă.

Până acum. Poliţiştii au primit o informaţie potrivit căreia Mădălina ar fi îngropată pe o stradă din oraş. După ce au făcut mai multe săpături, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase.

''Este poliţie. A căutat ceva. Ceva mort acolo...au săpat! Au zis că de mult a omorât pe cineva şi a săpat acolo poliţia!''

''Sunt nişte poliţişti care se uită, caută! Se aude că s-au găsit oase!''

Pe acelaşi subiect

''A fost criminalistica. Au luat oasele de acolo.'' 

Fragmentele de oase au fost trimise spre expertiză

După descoperirea şocantă, poliţiştii au trimis resturile la expertiză şi au mers si la apartamentul în care a locuit fetiţa dispărută. 

''Acum o lună au răscolit toată casa! Am auzit că au căutat prin beci, prin casă, au răscolit toată casa.''

Ancheta trebuie să stabilească acum dacă rămăşiţele sunt ale Mădălinei. Copila din Făgăraş este doar un caz dintr-un fenomen. În ultimii cinci ani, numărul copiilor dispăruţi în România a explodat. În 2015, erau puţin peste 2500 de minori dispăruţi. Azi, numărul lor a ajuns la mai bine de 10 mii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » La 18 ani de la dispariţia unei fetiţe din Făgăraș, o informaţie ar putea rezolva marele mister