Antena Meniu Search
x

La Sibiu, un festival plin de magie

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a trasnformat centrul oraşului într-un univers fascinant. Locuitorii s-au lăsat seduşi de un spectacol cu fiinţe imaginare, dansuri, artă digitală şi numere de magie

Vezi și

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu a trasnformat centrul oraşului într-un univers fascinant. Locuitorii s-au lăsat seduşi de un spectacol cu fiinţe imaginare, dansuri, artă digitală şi numere de magie

Printre artişti s-au remarcat şi membrii unei vechi fanfare, care au cântat muzică pentru toate gusturile, în plină stradă. Umorul prinde la public, mai ales când e îmbinat cu jonglerii şi numere de magie. Sute de oameni aplaudă spectacolul.

Pe altă stradă, mulţimea îi face loc Fanfarei de la Cozmeşti, care cântă şi înaintează printre locuitori în frunte cu o dansatoare. Ritmul sacadat le deschide apetitul pentru dans câtorva turişti.

Puţin mai departe descoperi tărâm magic. Creaturi extraterestre se mişcă ameţitor prin mulţime şi transformă decorul obişnuit într-un tablou suprarealist. Conceptul aparţine unor artişti din Italia.

O altă creaţie invită oamenii la evadarea din lumea reală. Un pianist redă o arie la înălţime, iar pe instrumentul muzical sunt proiectate imagini digitale.

Festivalul International de Teatru de la Sibiu este în plină desfăşurare, până pe 21 iunie. Peste 2500 de artişti din peste 70 de ţări vor aduce în fata publicului aprope 400 de evenimente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » La Sibiu, un festival plin de magie