Antena Meniu Search
x

Lansarea iPhone 7: Cu ce NOUTĂŢI vine noul telefon Apple

Apple va lansa, astăzi, în cadrul celui mai important eveniment anual organizat de compania americană, noul iPhone, precum şi noi versiuni pentru alte produse ale sale.

Apple va lansa, astăzi, în cadrul celui mai important eveniment anual organizat de compania americană, noul iPhone, precum şi noi versiuni pentru alte produse ale sale.

Evenimentul din septembrie este deja o tradiţie pentru Apple. Este cel mai important eveniment organizat de compania americană, în care se lansează cel mai important produs: noul iPhone. Anul acesta, evenimentul are loc în San Francisco, la Bill Graham Civic Auditorium.

Deşi nu se cunoaşte exact ce nume va purta, în accepţiunea generală noul model este cunoscut ca iPhone 7. Este posibil, însă, ca Apple să apeleze, începând de anul acesta, la o nouă logică de denumire a telefoanelor sale, dat fiind faptul că va lansa un design nou la trei ani, în loc de doi ani, cum a fost cazul până în prezent.

Noul model va folosi cel mai probabil designul de la iPhone 6.

Analistul chinez Ming-chi Kuo, cel care a prezis şi în trecut cu mare acurateţe cele mai multe detalii despre smartphone-urile produse de Apple, a publicat o lungă listă de informaţii despre iPhone-ul care tocmai urmează să fie lansat.

Noul iPhone va fi disponibil în 5 culori. Vor rămâne variantele ”gold”, ”rose gold” şi ”silver”. Va dispărea versiunea ”space gray”, care va fi înlocuită cu ”dark black”. În plus, va fi lansată o nouă culoare, intitulată ”piano black”. Este posibil ca aceasta să fie disponibilă doar pe cele mai scumpe versiuni.

Modelul de bază va face saltul, în sfârşit, de la insuficientul spaţiu de 16 GB, la 32 GB. Cu această ocazie, versiunea cea mai încăpătoare de iPhone va ajunge la 256 GB.

Alături de un nou iPhone, Apple ar putea lansa noi versiune de MacBook Pro şi Apple Watch. Este posibil ca MacBook Pro să fie dotat cu Touch ID. În schimb, noutăţile pentru Apple Watch vor fi, cel mai probabil, minore.

LISTA noutăţilor:

1. Noi display-uri True Tone precum cele de pe iPad Pro, cu senzor de proximitate cu laser la baza pentru un raspuns mai rapid

2. Vor veni în 3 variante: cu 32GB, 128GB si 256GB memorie internă

3. iPhone 7 Plus va avea doua camere de 12MP, una dintre ele fiind wide şi cealalta telephoto

4. Senzori pentru lumina ambientală upgradaţi la camerele de pe cele 2 modele de iPhone pentru poze mai bune în lumina scazută

5. LED-urile flash se dublează la 4 având şi culori calde, şi reci

6. Dispare jack-ul de 3.5mm pentru căşti

7. Căşti pentru portul Lightning şi un adaptor ce leaga căştile de 3.5mm cu portul

8. Un al doilea difuzor extern si un amplificator integrat pentru un sunet mai bun.

9. Rezistenţa la apa IPX7 - pot să fie introduse în apă pentru până la 30 de minute.

10. 2GB de RAM pentru iPhone 7 si 3GB de RAM pentru iPhone 7 Plus

11. Noul chipset A10 va avea viteza CPU de până la 2.45GHz şi performanţă cu până la 30% mai mare ca precedentul

12. 3D Touch 2.0 cu mai mult feedback haptic distinct

13. Butonul pentru home va fi înlocuit cu un senzor cu feedback haptic

14. Liniile de antenă de pe partea din spate vor disparea la ambele versiuni

15. Doi noi culori: dark black şi piano black (cel de-al doilea fiind doar pentru versiunile de 256GB). Dispare space grey.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Lansarea iPhone 7: Cu ce NOUTĂŢI vine noul telefon Apple