Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lăsat singur câteva clipe, un copil de 10 ani s-a spânzurat cu leagănul, la Piteşti

Câteva clipe a fost lăsat singur un copil de 10 de ani, de sora sa, iar asta a fost suficient ca un accident să se întâmple. Băiatul se juca cu sora sa în podul casei şi la un moment dat, copilul şi-a improvizat un leagăn din două chingi care atrânau din tavanul casei aflate în construcţie.

de Redactia Observator

la 24.09.2018 , 22:03

Câteva clipe a fost lăsat singur un copil de 10 de ani, de sora sa, iar asta a fost suficient ca un accident să se întâmple.

Băiatul se juca cu sora sa în podul casei şi la un moment dat, copilul şi-a improvizat un leagăn din două chingi care atrânau din tavanul casei aflate în construcţie.

 În acelaşi timp îşi striga sora aflată prin apropiere, probabil cu gândul să-l admire cât e de isteţ, scrie presa locală.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, atenţia fetei a fost atrasă de liniştea suspectă care s-a lăsat dintr-odată. Bănuind că ceva nu e în regulă, s-a îndreptat spre locul unde era fratele său şi l-a văzut cu chingile înfăşurate în jurul gâtului. Ea a strigat după ajutor la nişte vecini, iar oamenii au intervenit imediat şi l-au dat jos pe puştanul care, în timp ce se juca, s-a răsucit şi chingile i s-au înfăşurat în jurul gâtului, imobilizându-l. Unul dintre ei a sunat la 112.

Medicii l-au readus la viaţă, iar după ce l-a stabilizat, echipa medicală a solicitat în ajutor ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti.

Cele două echipaje s-au întâlnit pe traseu, iar copilul a fost preluat conştient, dar foarte speriat, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Potrivit medicilor, acesta prezenta „encefalopatie hipoxică post spânzurare din greşeală (în joacă)” şi a rămas internat pentru supraveghere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Lăsat singur câteva clipe, un copil de 10 ani s-a spânzurat cu leagănul, la Piteşti