Antena Meniu Search
x

Video "Le-a întins o capcană". 2 tineri motocicliști, la un pas de moarte după ce un șofer le-a frânat brusc în față, în Dobroeşti. Unul din băieți, catapultat

Grav accident de circulaţie în localitatea Dobroeşti, de lângă Capitală. Doi tineri au fost la un pas să își piardă viața după ce s-au izbit violent cu motocicletele de un autoturism care a virat pe interzis şi apoi a frânat, inexplicabil. Unul dintre motociclişti a fost catapultat de-a dreptul, pe deasupra mașinii. 

de Redactia Observator

la 16.09.2023, 19:43

Vezi și

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum şoferul nu ţine cont de linia dublă continuă şi virează la stânga, fără să se asigure. Când observă că motocicliştii se apropie în viteză, frânează brusc.

Primul motociclist, în vârstă de 18 ani, loveşte puternic partea din faţă a maşinii şi este aruncat în aer, peste autoturism. Prietenul său, de 17 ani, loveşte spatele autoturismului şi este trântit la pământ.

Cei doi tineri, la un pas de moarte

Sorin Ene, expert conducere defensivăNu ştiu de ce şoferul s-a oprit, am impresia că le-a întins o adevărată capcană motocicliştilor. 

Ca prin minune, cei doi tineri s-au ales doar cu răni minore.

Sorin Ene, expert conducere defensivăSe vede clar din filmare, se aprinde stopul pe frână, frânare a fost, dar un motociclist cu experienţă "culcă motocicleta", adică pui motocicleta la pământ, tu rămâi, se izbeşte motocicleta. Nu aveau viteză. Dacă aveau viteză mai mare, nu cred că mai scăpau cu viaţă din acest accident.

Accidentul putea fi evitat dacă şoferul ar fi respectat regulile de ciruclaţie. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Le-a întins o capcană". 2 tineri motocicliști, la un pas de moarte după ce un șofer le-a frânat brusc în față, în Dobroeşti. Unul din băieți, catapultat