Antena Meniu Search
x

Video Live pe Facebook, cu băutură și manele, înainte să intre cu BMW-ul în stâlp: "Doamne, cum ați putut să-l lăsați să plece cu mașina?"

Un accident mortal produs pe drumul județean 109E Chelința – Mireșu Mare, în Maramureș, a fost filmat de o cameră de supraveghere. Alexandru, un tânăr de 25 de ani, a sfârșit după ce a intrat cu BMW-ul într-un stâlp de pe partea dreapta a șoselei, pe direcția sa de mers. Cu puțin timp înainte să urce la volan, băiatul făcuse un live pe Facebook de la o petrecere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.10.2021, 13:39

Live pe Facebook, cu băutură și manele, înainte să intre cu BMW-ul în stâlp: "Doamne, cum ați putut să-l lăsați să plece cu mașina?" - captura video Facebook

Nenorocirea s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 1.00. Tânărul de 25 de ani, de loc din Chelința, se afla la volanul unui BMW pe DJ 108 E și circula spre Șomcuța Mare când, în dreptul localității Mireșu Mare, s-a izbit cu mașina de un stâlp aflat pe partea dreapta a drumului. În urma impactului devastator, șoferul a rămas încarcerat, iar mașina a luat foc.

Potrivit polițiștilor maramureșeni, șoferul a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat

"Azi-noapte, în jurul orei 01.00, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în Mireșu Mare. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 25 de ani din Chelința a condus un autoturism din direcția Chelința spre Șomcuta Mare, iar pe o porțiune de drum în aliniament a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare. Conducătorul autoturismului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, dar, din nefericire, acesta a decedat", a transmis IPJ Maramureș.

Accidentul de la Mireșu Mare, filmat de camerele de supraveghere

Pe acelaşi subiect

Accidentul mortal de la Mireșu Mare a fost filmat de camerele de supraveghere, iar impactul a fost unul teribil. Potrivit unor surse, acul kilometrajului s-a oprit la 130 de km/oră. O parte din motorul BMW-ului și o roată au zburat la zeci de metri de locul accidentului, iar mașina a luat foc. 

Sătenii au fost cei care au intervenit înainte de sosirea pompierilor, reușind să stingă flăcările.

 Ajunși la fața locului, salvatorii militari l-au scos pe șofer dintre fiarele mașinii, a fost resuscitat și transportat la spital, unde, din păcate, a încetat din viață. 

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Alexandru făcuse un live pe Facebook de la o petrecere, înainte de tragedie

Cu puțin timp înainte de a se urca la volanul mașinii, pe care o împrumutase de la cumnatul său, Alexandru a făcut live pe Facebook de la o petrecere. Tânărul se distrează, ascultă manele și se filmează cum golește mai multe pahare. 

"Doamne, cum ați putut să-l lăsați să plece cu mașina în starea în care era? Voi cei de acolo care ați fost cu el", este unul dintre comentarii, postat la câteva ore după tragedie.

Alexandru era căsătorit și locuia la Chelința.

Potrivit unor surse, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive și a consumului de alcool. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Live pe Facebook, cu băutură și manele, înainte să intre cu BMW-ul în stâlp: "Doamne, cum ați putut să-l lăsați să plece cu mașina?"