Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Locatarul de la parterul unui bloc din Hunedoara s-a trezit cu vecinul de la etajul 1 pe canapeaua din sufragerie. Omul căzuse prin tavan

Podeaua apartamentului de la etajul 1 al unui bloc din Lupeni, din Hunedoara, s-a prabusit in sufrageria vecinului de la parter...

de Redactia Observator

la 11.10.2017 , 19:51

Locatarul de la parterul unui bloc din Hunedoara s-a trezit cu vecinul de la etajul 1 pe canapeaua din sufragerie. Omul căzuse prin tavan

Podeaua apartamentului de la etajul 1 al unui bloc din Lupeni, din Hunedoara, s-a prabusit in sufrageria vecinului de la parter. Din fericire, nu a fost nimeni ranit, dar locatarii sunt foarte speriati. De altfel, o parte dintre cei care locuiesc in imobil au fost evacuati.

„Podeaua unui apartament din Lupeni, pe Strada Tineretului, Bl.1, s-a prabusit. De la etajul I a ajuns la parter. Locatarii trebuie evacuati. Pana la sosirea unor module de locuit, ei trebuie mutati in sediul fostei maternitati. Blocul necesita reabilitare totala”, a informat consilierul local din Lupeni Cristian Rosu.

Din clădirea aproape în ruină s-a desprins tavanul unui apartament de la parter, o dată cu podeaua vecinilor de la primul etaj, cu mobila, parchetul şi cu celelalte lucruri ale locatarilor de deasupra.

Articolul continuă după reclamă

Unul dintre locatarii de la etaj ar fi căzut o dată cu plafonul, susţin martorii incidentului. Nu a fost nimeni rănit, dar oamenii sunt îngrijoraţi. O parte din locatari au fost evacuaţi.

„Podeaua unui apartament din Lupeni, pe Strada Tineretului, Bl.1, s-a prăbuşit. De la etajul I a ajuns la parter. Locatarii trebuie evacuaţi. Până la sosirea unor module de locuit, ei trebuie mutaţi în sediul fostei maternităţi. Blocul necesită reabilitare totală”, a informat consilierul local Cristian Roşu.

„Având în vedere starea avansată de degradare a imobilului, a fost convocat Comandamentul Situaţiilor de Urgenţă”, a informat Lucian Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Locatarul de la parterul unui bloc din Hunedoara s-a trezit cu vecinul de la etajul 1 pe canapeaua din sufragerie. Omul căzuse prin tavan