Antena Meniu Search
x

Mărturiile şocante ale muncitorilor peste care a căzut un Matiz, la Constanţa: 'N-am auzit nimic, doar am văzut maşina în aer'

Trei muncitori din Constanţa au trecut pe lângă moarte, după ce un şofer neatent a intrat cu autoturismul în groapa în care oamenii munceau.

Vezi și

Trei muncitori din Constanţa au trecut pe lângă moarte, după ce un şofer neatent nu a văzut indicatoarele şi a intrat cu autoturismul în groapa în care oamenii munceau. În urma accidentului, un bărbat a ajuns la spital.

N-a văzut groapa de pe marginea drumului, deşi lucrarea era semnalizată. 

Accidentul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Practic, şoferul venea de pe pod şi fără să mai controleze maşina, a căzut aici, în groapă, direct peste muncitori. 

În groapa adâncă de cinci metri, oamenii voiau să înlocuiască nişte conducte de la infrastructura de canalizare. 

Lucram înăuntru şi a intrat printre semne cu maşina şi ne-am pomenit cu el peste noi. Trec maşini, zgomot, n-am auzit nimic deosebit. Doar am văzut maşina în aer, povesteşte unul dintre muncitori.

Maşina s-a răsturnat peste unul dintre ei. Şi numai norocul a făcut ca bărbatul să scape cu viaţă.

Victima în vârstă de 58 de ani s-a ales cu fractură la un picior și un traumatism la umăr şi a fost transportată de urgenţă la spital. Şoferul, în schimb, a scăpat fără nicio zgârietură. Va fi anchetat acum de poliţiştii care vor să afle cum a fost posibil să ajungă în groapă, cu tot cu semnele de avertizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Mărturiile şocante ale muncitorilor peste care a căzut un Matiz, la Constanţa: 'N-am auzit nimic, doar am văzut maşina în aer'