Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban ameninţă patronii localurilor cu controale la sânge: Sunt deja câteva cluburi care se cer singure închise

Premierul Ludovic Orban a avertizat patronii de localuri şi organizatorii de evenimente că vor urma controale la sânge privind respectarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și a amenințat cu suspendarea autorizațiilor de funcționare pentru acei agenți economici care încalcă legea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.07.2020, 13:25

Ludovic Orban ameninţă patronii localurilor cu controale la sânge
Ludovic Orban ameninţă patronii localurilor cu controale la sânge - Facebook/Guvernul Romaniei
  • Orban a amenințat cu suspendarea autorizațiilor de funcționare pentru acei agenți economici care încalcă legea.
  • Premierul susține că există cluburi care încalcă în mod sistematic legea și care riscă să fie închise.

Aflat la Tulcea, la şantierul Podului suspendat peste Dunăre prin Măcin-Smârdan, premierul a vorbit despre măsurile luate pe litoral ca stațiunile să nu se transforme în mari focare COVID-19, având în vedere că se anunţă un weekend aglomerat.

„Vor fi controale la sânge, care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi inclusiv la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţii economici, organizatorii de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele acum, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi”, a spus Ludovic Orban, aflat într-o vizită oficială la Tulcea.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Evenimente » Ludovic Orban ameninţă patronii localurilor cu controale la sânge: Sunt deja câteva cluburi care se cer singure închise