Antena Meniu Search
x

Video "M-a ridicat din pat o jumătate de metru. Doamne, ce s-a întâmplat?". Locuitorii blocului din Zărnești, treziți din somn de explozia care le-a distrus locuințele

Explozie puternică în această dimineaţă într-un bloc de garsoniere din Zărneşti. Locuinţele aflate la primele etaje au fost complet distruse. Un locatar a suferit arsuri grave, iar alţi doi sunt la terapie intensivă cu multiple fracturi. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 22.07.2023, 20:05

Vezi și

Deflagraţia s-a produs în zorii zilei când cei mai mulţi dintre locatari dormeau. Zgomotul puternic a scos în stradă tot cartierul.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Explozia s-a produs la etajul 1 al blocului din spatele meu şi a fost extrem de puternică, atât de puternică încât bucăţi de material au spart geamurile imobilului de vis a vis, iar în termoizolaţie au rămas cioburi de la apartamentul în care s-a produs această deflagraţie.

Oamenii au ieșit disperați din locuințe

Femeie: M-am trezit cu un val de cioburi peste mine de la termopane

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Am simţit, din pat m-a ridicat o jumătate de metru aşa. Foarte repede s-a întâmplat tot. Am zis că "Doamne, ce s-a întâmplat". 

Tot palierul arată ca după război. Nicio uşă nu a mai rămas întreagă. Oamenii rămaşi teferi după explozie s-au chinuit să-şi găsească obiectele de valoare printre dărâmături.

Trei locatari au fost răniţi, iar un al patrulea a făcut atac de panică.

Marius Leonte, purtător de cuvânt Spitalul Județean Brașov: Una dintre victime prezintă arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, se ia legătura cu Spitalul Floreasca pentru a fi transportată la Bucureşti. Două dintre ele sunt cu politraumă, cu multiple fracturi, sunt în momentul de faţă internate la Terapie Intensivă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov.

Deocamdată nu se ştie ce a declanşat explozia. Cel mai probabil o scurgere de gaze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "M-a ridicat din pat o jumătate de metru. Doamne, ce s-a întâmplat?". Locuitorii blocului din Zărnești, treziți din somn de explozia care le-a distrus locuințele